Sprijina JICO

La JICO, ne propunem să vă simplificăm viața, oferindu-vă ghiduri bine documentate pentru cele mai bune produse de pe piață. Echipa noastră este formată din jurnaliști și experți în domeniu care respectă cele mai înalte standarde etice și jurnalistice.

Editorii nostri respecta aceeasi etica ca si alte publicatii de renume si pastreaza independenta editoriala fata de operatiunile noastre comerciale. Pentru a va aduce in mod constant cele mai bune ghiduri, facem cercetari temeinice pentru a ne asigura ca site-ul nostru web prezinta numai produse de top, cu recenzii reale ale consumatorilor.

Cum lucrăm

Când cititorii noștri aleg să cumpere produsele recomandate de noi, obținem comisioane afiliate care ne ajută să menținem calitatea muncii noastre. Cu toate acestea, acesta nu este singurul mod în care asigurăm transparența și calitatea.

Procesul nostru de testare și evaluare

  • Metodologie: Înainte de a începe orice test, echipa noastră editorială se pune în locul cititorilor și își pune două întrebări esențiale: Acest produs este o alegere bună pentru cititorii noștri? Dacă da, pentru cine este el cel mai potrivit? Comparam produsul cu alternative disponibile pe piață și vă oferim un verdict bine fundamentat.
  • Testarea produselor: Reviewerii noștri petrec timp de calitate folosind fiecare produs pentru a evalua cât de bine își servește publicul țintă. Fie că e vorba de a testa eficiența unui frigider, fie de a proba cele mai noi funcții ale unui telefon inteligent, fiecare test este personalizat pentru produsul în cauză. De exemplu, testul nostru de autonomie a bateriei pentru smartphone-uri și laptopuri presupune navigarea pe web prin 4G, 5G sau Wi-Fi, replicând scenarii reale de utilizare.
  • Feedback-ul utilizatorilor: Analizăm și recenziile utilizatorilor pentru a avea o imagine completă a performanței produsului. Acestea ne ajută să înțelegem cum produsul se comportă în condiții de zi cu zi și să identificăm eventuale probleme care nu au apărut în teste.

Cum ne puteți sprijini

Simplu. Citind articolele noastre și cumpărând produse prin linkurile de pe paginile noastre. Oricare dintre aceste acțiuni reprezintă o validare a muncii noastre intense și meticuloase.

Deși primim un comision afiliat, nu încasăm nimic dacă decideți să returnați produsul. Știm că încrederea se câștigă și credem sincer în produsele pe care le recomandăm.

Vă mulțumim

Fiecare clic, fiecare achiziție și fiecare feedback contează pentru noi. Sperăm să vă bucurați de produsele recomandate la fel de mult ca noi și să vă alăturați comunității noastre în creștere.

Facebook
https://www.facebook.com/jicoromania

Pinterest
https://ro.pinterest.com/jicoromania/

Instagram
https://www.instagram.com/jicoromania/