Librarie.net Pareri

librarie net pareri
Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

#1

Librarie.net

Descriere magazin

Inaugurată în 2011, Librarie.net s-a impus ca un etalon în peisajul românesc al comerțului de cărți online, atrăgând rapid atenția amatorilor de lectură. Distinctivitatea ei rezidă în tarifele accesibile pentru un vast spectru de cărți, cu promoții periodice ce scad prețurile semnificativ. Sortimentul extensiv cuprinde de la literatură pentru cei tineri, până la opere de psihologie și ficțiune.

Site-ul găzduiește și un segment numit „Promo”, unde se afișează titluri cu tarife diminuate, uneori cu reduceri de până la 50%. Informațiile despre disponibilitate, estimarea timpului de livrare și descrieri concise se regăsesc pe pagina fiecărui produs. Costul pentru transport este de 14.99 lei, valabil atât pentru curierat rapid, cât și pentru Poșta Română, cu mențiunea că pentru comenzi ce depășesc 199 lei, livrarea este gratuită. Colectarea personală a comenzilor este posibilă la sediul din Craiova. Printre metodele de plată se numără rambursul, tranzacția online, ordinul bancar și Paypal.

Pe lângă cărți, Librarie.net își diversifică oferta cu manuale, jucării, rechizite, produse de birotică, materiale didactice, muzică, articole de voiaj, cadouri, ceasuri, brelocuri, albume și rame foto.

Categorii magazin:

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa