Elefant Pareri

elefant logo

Elefant.ro este unul dintre cele mai populare magazine online din Romania. A inceput sa functioneze in 2010, initial ca o librarie online. De-a lungul procesului, afacerea si-a extins gama de produse si, in cei opt ani de functionare, a deservit peste un milion de consumatori.

Selectia retailerului a crescut de-a lungul timpului, iar acum gasim pe site produse in categorii precum parfumuri, cosmetice, carti, ceasuri, jucarii, electronice, articole pentru casa si home&deco, petshop si moda.

Mai multe statii de livrare au fost stabilite de magazin. In Bucuresti sunt 15 statii de livrare, doua in Cluj-Napoca si doua la Iasi. Printre orasele cu terminale de livrare se numara Brasov, Constanta, Craiova, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara.

Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Elefant.ro: Pareri si impresii

#1

Elefant.ro

De ce ne place

  • Promptitudine
  • Profesionalism
  • Comunicare eficienta

O firma care se respecta si isi respecta clientii raspunde la solicitari, explica, incearca sa rezolve problemele aparute.

Nimic de care ne putem plange.

Descriere magazin

Produsele aflate la reducere pot fi gasite pe pagina de outlet, care prezinta numai articole cu reducere. Clientii se pot inscrie in programul „Puncte Elephant” prin creearea unui cont pe site. Clientii pot castiga puncte si le pot folosi pentru a activa o varietate de cupoane speciale de reducere prin acest program. Vei castiga un punct pentru fiecare leu cheltuit. Acesta este un program de loialitate.

Costul serviciului de curierat variaza in functie de articolele cumparate, iar in cazul livrarii prin curier clientul trebuie sa plateasca si o taxa de procesare de 1 leu. Costul transportului pentru articolele din categoria carti si jucarii este de 9,99 lei; aceste produse sunt in grupa A.

Costul transportului pentru produsele din gama B de ceasuri, cosmetice, parfumuri, articole de moda, si altele este de 14,99 lei. Costul unei comenzi formate din produse mixte din grupele A si B este de 14,99 lei.

Daca iti ridici comanda dintr-un punct Elephant, taxa de livrare este de 4,99 lei, iar taxa de procesare este de 1 leu. Comenzile mai mari de 79,99 lei vor fi livrate gratuit la un punct Elephant. Comenzile in valoare mai mare de 199,9 lei vor fi livrate gratuit in toata Romania. Comenzile plasate din afara Romaniei vor suporta o taxa de livrare de 99,90 lei. In termen de 30 de zile de la primirea comenzii, o puteti returna. Pentru a returna un produs, trebuie mai intai sa te autentifici in contul tau de client Elefant.ro.

Accesati „Comenzile mele”, selectati comanda pe care doriti sa o returnati, apoi faceti clic pe butonul „Return”. Veti avea nevoie de o factura, certificat de garantie, etichete si alte documente pentru a returna. Urmand aceste proceduri, comerciantul va trimite un curier pentru a ridica articolul, etichete si asa mai departe. Urmand aceste proceduri, comerciantul va trimite un curier pentru a ridica articolul, etichete si asa mai departe. Urmand aceste proceduri, comerciantul va trimite un curier pentru a ridica articolul.

Categorii magazin:

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa