Carturesti Pareri

carturesti

Carturesti este unul dintre cele mai populare magazine online românești. Activitatea sa a început în anul 2010, fiind inițial o librărie online. Pe parcurs, magazinul și-a diversificat oferta de produse iar în acești 8 ani de activitate, magazinul a livrat produse la peste 1.000.000 de clienți. Oferta retailler-ului s-a extins constant iar astăzi regăsim pe site articole din categorii precum: parfumuri, cosmetice, cârți, ceasuri, jucării, electronice, articole pentru casă, petshop și fashion. Magazinul a implementat mai multe puncte de livrare.

Există 15 puncte de livrare în București, două în Cluj și două în Iași. Alte orașe cu puncte de livrare sunt: Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu și Timișoara. Pagina dedicată cu toate punctele de livrare dar și informații despre adresă și program se poate accesa aici.

Editorii nostri cerceteaza, testeaza si recomanda in mod independent cele mai bune produse. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa