Cum testam

Afla mai multe despre procedeul de testare in cadrul Laboratorului de Testare JICO.

Autor: Autor Verificat Verificat de: Cristi Simion Autor Verificat
Actualizat:
Despre JICO

La JICO, evaluăm o gamă largă de produse, de la telefoane și roboți aspirator, la friteuze cu aer și focare fără fum. Abordăm testarea într-un mod riguros, dar practic, în scenarii din viața reală, ceea ce ne permite să recomandăm cu încredere produse și să vă furnizăm informațiile necesare pentru decizii de cumpărare informate.

Suntem dedicați realizării de teste independente. Când identificăm un produs de interes, fie îl cumpărăm noi înșine, fie solicităm un exemplar de la producător pentru recenzie.

Angajamentul nostru față de tine

Suntem entuziaști să descoperim cele mai bune produse. Ne interesează să știm, de exemplu, care aspirator se descurcă cel mai bine cu părul de animale sau care bicicletă electrică este cea mai eficientă pentru nevoile tale.

Echipa noastră de testeri este diversă, incluzând de la bucătari amatori și grădinari, la entuziaști ai fitness-ului, proprietari de locuințe, gameri, medici, părinți, ingineri, și pasionați de frumusețe. La JICO, suntem curioși să înțelegem cum funcționează produsele și să identificăm cele mai bune dintre ele. Testăm produsele nu doar în condiții standard, ci și în situații limită.

Pentru a asigura că selectăm cele mai bune produse pentru testarea noastră și pentru a completa experiența practică, ne bazăm pe cercetarea consumatorilor și pe sfaturile experților.

Și după ce finalizăm testarea unui produs?

Considerăm că avem un impact pozitiv asupra indivizilor și comunităților. Ca parte a angajamentului nostru pentru responsabilitate socială, donăm produsele neutilizate către organizații caritabile, oferindu-le astfel o nouă viață și îmbogățind experiențele cotidiene ale altor persoane.

Ne angajăm să promovăm un consum responsabil, să reducem risipa și să contribuim la crearea unei lumi mai compasive și incluzive.

Laboratorul de testare JICO este dedicat evaluării produselor care vă interesează în condiții reale.

Laboratorul de Testare

Ne place să ne implicăm direct. La Laboratorul de Testare JICO am evaluat sute de produse din categoriile care vă interesează cel mai mult:

  • Electrocasnice: Testăm produse pentru casă în situații reale, de la purificatoare de aer la aspiratoare robot pentru case cu animale de companie, pentru a vă oferi cele mai relevante rezultate.
  • Electronice: Evaluăm totul, de la căști la drone și ochelari VR, pentru a descoperi tehnologiile care oferă cea mai bună experiență și durabilitate.
  • Bucătărie: Ne implicăm în testarea produselor de bucătărie, de la friteuze cu aer la mixere, pentru a identifica cele mai eficiente și de încredere aparate.
  • Sport & Fitness: Testăm echipamente de fitness cu profesioniști și amatori, pentru a vă ajuta să găsiți produsele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.
  • Frumusețe: Evaluăm produsele de frumusețe pentru a vă ghida în alegerea celor mai bune opțiuni pentru îngrijirea personală.
  • Casa și grădină: Testăm produse pentru exterior și grădină, de la difuzoare la focare, pentru a vă asigura că vă bucurați la maximum de spațiul dvs. exterior.
  • Outdoor: Ne aventurăm în natură cu echipamente de camping și drumeții pentru a testa durabilitatea și funcționalitatea acestora în condiții reale.
  • Produse pentru animale de companie: Ne preocupă bunăstarea animalelor de companie și testăm produsele pentru a vă ajuta să aveți grijă mai ușor de ele.
  • Si multe altele..

La JICO, ne dedicăm să vă oferim recenzii detaliate și de încredere, pentru a vă face procesul de cumpărare cât mai simplu și informat posibil.