Despre

Echipa JICO este compusă din editori pasionați și dornici să vă economisească timp și efort în alegerea produselor ideale. Fondat în noiembrie 2020, JICO a avut de la început misiunea de a vă ajuta să faceți alegeri informate.

Misiunea noastră

La JICO, efectuăm mii de ore de cercetare, testare și raportare pentru a vă ajuta să găsiți produsele care vor face viața voastră mai distractivă și mai plăcută. Acesta nu este un hobby, ci o devotare etică și riguroasă pentru a vă oferi cele mai bune recomandări de produse. Ne mândrim că menținem un nivel înalt de obiectivitate și integritate, asigurându-ne că selecția produselor este făcută exclusiv de echipa noastră editorială.

Cumpără echipamentul potrivit

Fie că este vorba de cel mai bun telefon, cel mai bun televizor, cea mai buna saltea sau cea mai bună bicicletă de exerciții, petrecem mii de ore testând produsele pe care le recomandăm în ghidurile noastre de cumpărături. În acest fel, informăm cititorii noștri despre cele mai bune produse pentru toate tipurile de situații și bugete.

De asemenea, comparăm în detaliu produsele de top între ele și vă ținem la curent cu ultimele știri și zvonuri despre dispozitivele noi și următoarea „mare lovitură”, astfel încât să aveți la dispoziție toate informațiile necesare înainte de a lua o decizie.

Economisește bani

Ajutăm cititorii noștri să economisească bani oferindu-le o acoperire extinsă a ofertelor la produse populare pe parcursul întregului an. Fie că este vorba de cele mai bune oferte la televizoare sau cele mai bune oferte la Apple Watch (putem ajuta și cu informații despre unde să găsiți stocuri de PS5).

Suntem aici să ajutăm și în perioada sărbătorilor, dar și la evenimente precum Black Friday. În plus, oferim sfaturi despre oportunitatea de a trece la un dispozitiv mai nou, cum să economisiți bani dacă renunțați la cablu TV și sfaturi despre finanțe personale pentru maximizarea bugetului.

Știi ce să urmărești

Ghidurile și articolele noastre informative îi informează pe cititori despre cele mai bune noi emisiuni disponibile pe toate platformele majore de streaming, de la Netflix la HBO Max și Hulu. Urmărim ce este popular în rândul publicului și criticilor, astfel încât să nu vă irosiți timpul liber pe ceva nereușit. De asemenea, acoperirea noastră de jocuri analizează cele mai noi titluri, și încercăm toate noutățile pentru a vă oferi o opinie imparțială despre valoarea lor.

Trăiește mai bine

Secțiunile noastre în plină expansiune despre case și fitness nu doar că includ cele mai noi recenzii ale electrocasnicelor și echipamentelor de fitness, dar sunt și pline de cele mai noi programe de antrenament și exerciții pentru a vă menține în formă, precum și sfaturi și trucuri pentru a vă menține casa la cel mai înalt nivel.

Fă mai mult cu ce ai

Biblioteca noastră în continuă creștere de articole „how-to” ajută cititorii să obțină maximum din dispozitivele pe care le dețin deja. Fie că este vorba de descoperirea unor funcții ascunse pe telefonul dvs. sau de cele mai bune exerciții de făcut cu echipamentul dvs. de antrenament, ne străduim să ajutăm cititorii să maximizeze beneficiile produselor pe toată durata de viață a acestora.

Cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări, comentarii sau sugestii, ne puteți contacta prin e-mail, telefon sau prin intermediul formularului de contact de pe site. De asemenea, vă încurajăm să ne urmăriți pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu ultimele noastre recomandări.


Întrebări frecvente

Optiunile noastre sunt pentru toată lumea?

Ne concentrăm pe găsirea celor mai bune opțiuni pentru majoritatea oamenilor. Dacă produsul este de top în categoria sa și oferă cea mai bună valoare pentru bani, este foarte probabil să-l recomandăm.

Ce impact au comisioanele afiliate asupra obiectivității noastre?

Comisioanele nu influențează selecția sau recomandările noastre. Scopul nostru este de a vă face mulțumiți de achizițiile făcute, protejând astfel reputația noastră.

Nu ați evaluat produsul pe care îl caut. Ce fac?

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail! Ne place să primim feedback și vă promitem că vom face tot posibilul pentru a acoperi produsele dorite.

Împărtășește cu noi

Ne dezvoltăm cu fiecare feedback pozitiv primit de la cititorii noștri. Dacă avem loc de îmbunătățiri sau aveți întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.