cele mai bune marci de electrocasnice

Cele mai bune 8 mărci de electrocasnice din 2024

Se pare că există un milion de opțiuni în fiecare categorie de aparate electrocasnice și poate fi dificil să știi de unde să începi. O idee: simplificați-vă căutarea și restrângeți-o la câteva dintre cele mai bune mărci de electrocasnice.

Nu toate companiile sunt egale – fiecare are punctele sale forte. Unele mărci sunt foarte bine cunoscute pentru anumite produse pe care le fabrică sau pentru producerea de aparate de calitate.

Designul, caracteristicile și tehnologia inteligente, costurile și eficiența energetică sunt toți factori importanți. După ce am efectuat multe ore de cercetare, am stabilit care sunt cele mai bune mărci de electrocasnice pe care să le luați în considerare.

Ce am cercetat

  • Gama de produse: am luat în considerare mărcile care vând mai multe aparate, inclusiv frigidere, mașini de spălat vase, cuptoare, mașini de spălat, uscătoare și multe altele.
  • Design: mărcile de electrocasnice pe care le-am inclus oferă caracteristici inteligente și finisaje moderne precum oțelul inoxidabil.
  • Garanție: Fiecare brand pe care l-am inclus-o oferă cel puțin o garanție de un an pentru aparatele lor.
  • Preț: Am cercetat mai multe modele de electrocasnice pentru a găsi cele mai bune opțiuni la fiecare preț.

LG

Ceea ce distinge LG ca fiind unul dintre cei mai buni producători de electrocasnice este diversitatea ofertei sale, având produse pentru toate gusturile și nevoile, de la modelele de bază elegante și de încredere (cum ar fi mașina lor de spălat cu încărcare frontală și posibilitate de suprapunere, de 127 de litri, eficientă din punct de vedere energetic, care a fost inclusă în topul celor mai bune mașini de spălat cu încărcare frontală) până la cele încărcate cu tehnologie de ultimă oră.

Funcțiile inteligente reprezintă un punct forte al brandului, precum aplicația ThinQ pentru dispozitivele compatibile cu Wi-Fi, care permite controlul de la distanță și analizează utilizarea pentru a optimiza automat experiența utilizatorului.

Cu toate acestea, aceste caracteristici au un preț – de exemplu, frigiderele LG încep de la 3.450 RON pentru un model simplu cu congelator superior de 567 litri, cu flux de aer multiplu și ușă reversibilă, și pot ajunge până la 39.995 RON pentru varianta de lux de 750 litri, cu sistem SpacePlus și dispenser de gheață integrat în ușă.

Detalii produs: Gama de produse include frigidere, mașini de spălat vase, plite, cuptoare, hote, cuptoare cu microunde, mașini de spălat, uscătoare, dezumidificatoare și aparate de aer condiționat | Garanție: doi ani.

Samsung

Dacă te gândești la Samsung doar în contextul telefoanelor mobile, computerelor și televizoarelor, atunci ratezi. Inovația sa în domeniul tehnologic este cu adevărat remarcabilă, făcând din Samsung una dintre cele mai apreciate mărci de electrocasnice.

Un aspect deosebit al aparatelor Samsung este capacitatea de a personaliza culorile și finisajele prin intermediul Bespoke Design Studio disponibil pe site-ul lor. Deși brandul se orientează către segmentul de lux, nu oferă finisaje de bază cum ar fi alb sau negru, spre deosebire de alte mărci. Dacă ești în căutarea mai multor electrocasnice noi, poți opta pentru unul dintre pachetele lor de bucătărie cu reduceri substanțiale sau îți poți crea propriul pachet.

În plus, îți poți conecta toate electrocasnicele și dispozitivele inteligente Samsung la aplicația SmartThings a brandului, care îți permite să efectuezi diverse sarcini, cum ar fi trimiterea rețetelor la cuptor, stabilirea obiectivelor de consum energetic, dozarea automată de detergent și balsam în mașina de spălat și multe altele. De exemplu, unul dintre cele mai bune uscătoare inteligente, uscătorul electric Smart Dial de 212 litri, include o secțiune separată pentru rufe delicate și poate chiar utiliza inteligența artificială pentru a recomanda cele mai utilizate cicluri de uscare.

Detalii produs: Gama de produse cuprinde frigidere, plite, mașini de spălat vase, cuptoare cu microunde, cuptoare, hote, mașini de spălat și uscătoare | Garanție: Un an

Bosch

Bosch se numără printre cele mai apreciate mărci de electrocasnice, remarcându-se prin trei calități principale: fiabilitatea, serviciul clienți excepțional și designul inovator. Totuși, valoarea achiziției variază în funcție de seria aleasă – seria 800 sau 500 fiind cele recomandate. Seria 800 se poziționează în segmentul super-premium, atât prin preț, cât și prin funcționalități, oferind un raport calitate-preț echitabil. Pe de altă parte, seria 500 include modele cu mai puține caracteristici, fiind mai accesibile din punct de vedere financiar.

Bosch se distinge prin gama sa de mașini de spălat vase de top, unele dintre acestea, precum modelul Top Control cu cuvă înaltă, fiind chiar proiectate pentru a se integra armonios cu panourile personalizate ale dulapurilor din bucătărie. Toate modelele sunt remarcabil de silențioase, datorită fundației absorbante de sunet, stratului gros de izolație și sistemului de filtrare a resturilor fără măcinare.

Bosch se evidențiază și în categoria frigiderelor, Frigiderul cu ușă franțuzească din seria 800, cu adâncime redusă și dispenser de gheață fiind recunoscut ca unul dintre cele mai performante modele. Acesta se remarcă prin sistemul FarmFresh, care minimizează risipa alimentară prin absorbția etilenei, reglarea optimă a temperaturii și umidității, distribuția uniformă a aerului proaspăt și neutralizarea mirosurilor neplăcute.

Aplicația Home Connect extinde funcționalitățile aparatelor inteligente Bosch, permițându-vă să preîncălziți cuptorul de la distanță, să selectați automat programul ideal de spălare pentru rufele dumneavoastră și multe alte opțiuni convenabile.

Detalii produs: Gama de produse cuprinde mașini de spălat vase, frigidere, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare, plite, plite, cuptoare cu microunde, hote, aparate de cafea și sertare pentru încălzire | Garanție: doi ani

Miele

Descoperiți excelența designului european în Romania cu electrocasnicele Miele, produse în Germania. Chiar și cele mai accesibile produse din gama lor nu sunt de neglijat la preț, dar, pentru a fi drepți, chiar și aceste modele de bază se disting prin calitatea superioară a execuției.

Punctul forte al Miele îl constituie mașinile de spălat vase, renumite pentru fiabilitatea lor excepțională și funcționarea surprinzător de silențioasă. Consumatorii apreciază deopotrivă și mașinile lor de spălat rufe compacte – și noi le împărtășim părerea. În afară de designul atrăgător, setul de rufe stivuibile cu încărcare frontală oferă 20 de programe de spălare și 19 de uscare, ocupând astfel un loc meritat în selecția noastră de cele mai bune combinații de mașini de spălat și uscătoare stivuibile, chiar dacă prețurile lor sunt de lux.

Mereu inovatori, Miele colaborează cu Loxone pentru a oferi posibilitatea de a conecta electrocasnicele, cum ar fi mașinile de spălat, uscătoarele și mașinile de spălat vase, la energia solară, permițându-le să funcționeze în mod automat.

Detalii produs: Gama de produse include frigidere, plite, cuptoare, cuptoare cu microunde, plite, hote, mașini de spălat vase, sertare, congelatoare, suporturi inferioare, cuptoare cu microunde și aparate de cafea | Garanție: doi ani

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa