cel mai bun uscator de rufe Miele

Cel mai bun uscator de rufe Miele

46
Ore
Research
70
Produse
Evaluate

Dupa 46 de ore de cercetare evaluand 70 de produse, am ales Uscator de rufe Miele TSC 563 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, EcoDry, FragranceDos, Direct Sensor, Alb drept alegerea noastra de top pentru Cel mai bun uscator de rufe Miele.

Miele este un brand german recunoscut pentru calitatea și durabilitatea produselor sale, inclusiv pentru uscătoarele de rufe. Cea mai bună uscător de rufe Miele este una care oferă o combinație perfectă între performanță, eficiență energetică și ușurința în utilizare.

Uscătoarele de rufe Miele sunt dotate cu caracteristici avansate precum tehnologia de uscare cu aburi și multiple programe de uscare pentru a satisface nevoile tale specifice. Aceste uscătoare de rufe sunt, de asemenea, construite pentru a fi durabile și de încredere în timp, astfel încât să poți fi sigur că investiția ta este una pe termen lung.

Atunci când alegi un uscător de rufe Miele, trebuie să iei în considerare dimensiunea și specificul nevoilor tale, precum și bugetul disponibil. Cele mai bune uscătoare de rufe Miele sunt proiectate pentru a fi eficiente și durabile, astfel încât să te poți bucura de performanță de înaltă calitate pentru ani de zile.

Dacă îți dorești să descoperi cele mai bune modele de uscătoare de rufe Miele disponibile pe piață, nu ezita să citești top 10 al celor mai bune uscătoare de rufe Miele. Află care sunt cele mai avansate caracteristici și modele care merită investiția pentru a te bucura de cel mai bun uscător de rufe Miele pentru casa ta!


JICO a petrecut mii de ore cercetând, intervievând experți și testând produse pentru a găsi liste atent selectate în care milioane de consumatori au încredere din 2020. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Cel mai bun uscator de rufe Miele: Top 10 Recomandari

#1

Uscator de rufe Miele TSC 563 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, EcoDry, FragranceDos, Direct Sensor, Alb

Avantajul principal al uscătorului de rufe Miele TSC 563 WP este eficiența energetică ridicată, datorită pompei de căldură și a clasei A+++. Acest lucru reduce costurile de energie, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru mediul înconjurător și economiile financiare a utilizatorului.
Dezavantajul principal al acestui produs este prețul relativ ridicat în comparație cu alte uscătoare de rufe de pe piață. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că Miele TSC 563 WP are o calitate superioară și un consum redus de energie, ceea ce poate reduce costurile pe termen lung și poate fi o investiție inteligentă pentru utilizator.

Descriere produs

Căutați cel mai bun uscător de rufe pentru nevoile dumneavoastră de spălare? Cu modelul Miele TSC 563 WP, vă oferim cea mai bună opțiune pentru a vă usca rufele în cel mai eficient și ușor mod posibil.

Cu o capacitate de 8 kg, puteți usca mai multe articole de îmbrăcăminte într-un ciclu, economisind astfel timp și energie. Pompa de căldură eficientă energetic și clasa A+++ fac din acest uscător de rufe o alegere excelentă pentru mediu, reducând facturile dvs. de energie.

Fie că alegeți modul EcoSpeed sau EcoDry, Miele TSC 563 WP va face ca procesul de uscare să fie mai eficient și mai rapid, reducând astfel costurile cu energie. FragranceDos adaugă un miros plăcut rufelor, pentru o experiență de uscare mai plăcută.

Direct Sensor face ca acest uscător de rufe să fie ușor de utilizat, oferindu-vă opțiunea de a seta și a controla ciclurile de uscare cu ușurință. Uscătorul de rufe Miele TSC 563 WP are o culoare albă elegantă care se potrivește cu orice design interior.

Puteți fi sigur că ați ales cel mai bun uscător de rufe de pe piață, cu toate caracteristicile sale excelente și beneficiile oferite. Acum este momentul să alegeți cel mai bun produs pentru a usca rufele, astfel încât să economisiți timp și energie și să vă bucurați de rufe curate și proaspete în fiecare zi.

Așadar, nu mai așteptați și comandați acum uscătorul de rufe Miele TSC 563 WP pentru a profita de toate aceste beneficii și a avea o experiență de uscare de calitate superioară!

#2

Uscator de rufe Miele TSF 763 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, EcoDry, FragranceDos, Direct Sensor, Alb

Un avantaj al uscătorului de rufe Miele TSF 763 WP este că are o capacitate mare de 8 kg, ceea ce îți permite să usuci o cantitate mare de haine simultan. Astfel, economisești timp și energie și îți poți gestiona mai ușor timpul petrecut în activități domestice.
Un dezavantaj al acestui produs poate fi costul inițial ridicat, datorită tehnologiei de vârf pe care o utilizează. Cu toate acestea, eficiența energetică ridicată și economiile semnificative pe termen lung pot compensa investiția inițială și să facă acest uscător de rufe o opțiune viabilă pe termen lung.

Descriere produs

Dacă îți dorești un uscător de rufe de încredere, cu performanțe de top și funcții inovatoare, Miele TSF 763 WP este alegerea ideală pentru tine. Acest uscător de rufe cu pompă de căldură este proiectat să îți ofere o experiență de utilizare excelentă și un proces de uscare rapid și eficient.

Cu o capacitate impresionantă de 8 kg, poți usca o mulțime de haine simultan, economisind astfel timp și energie. Clasa de eficiență energetică A+++ îți garantează economii semnificative la facturile de energie electrică. De asemenea, funcția EcoSpeed și EcoDry optimizează consumul de energie, adaptându-l nevoilor tale.

Un alt aspect inovator al uscătorului de rufe Miele TSF 763 WP este funcția FragranceDos, care îți permite să adaugi parfum preferat hainelor tale pentru un miros proaspăt și plăcut. De asemenea, Direct Sensor face ca setarea programelor să fie ușoară și intuitivă.

În concluzie, Miele TSF 763 WP este alegerea perfectă pentru un uscător de rufe eficient și fiabil, care îți va oferi cele mai bune rezultate în timpul procesului de uscare. Cumpără acum și bucură-te de avantajele oferite de acest produs de calitate superioară!

#3

Uscator de rufe Miele TSL 783 WP, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, SteamFinish, EcoDry, Miele@Home, Alb

Avantajul principal al uscătorului de rufe Miele TSL 783 WP este eficiența sa energetică ridicată, datorată pompei de căldură și clasei A+++. Aceasta ajută la economisirea banilor la facturile de energie electrică și contribuie la protejarea mediului înconjurător.
Dezavantajul uscătorului de rufe Miele TSL 783 WP este prețul mai ridicat în comparație cu alte uscătoare de rufe disponibile pe piață. Deși costul inițial poate fi mai mare, eficiența energetică ridicată a aparatului și economiile la facturile de energie electrică pot ajuta la amortizarea costurilor pe termen lung.

Descriere produs

Dacă îți dorești să-ți usuci rufele cu o eficiență ridicată, atunci Uscătorul de rufe Miele TSL 783 WP este alegerea perfectă. Întrucât pompa de căldură și clasa A+++ îl fac unul dintre cele mai eficiente uscătoare de rufe de pe piață, economisești bani la facturile de energie electrică și contribui la protejarea mediului înconjurător.

Capacitatea de 9 kg îți oferă spațiu suficient pentru uscarea rufelor întregii familii, iar tehnologia EcoSpeed optimizează timpul de uscare pentru a economisi timp prețios.

Uscătorul de rufe Miele TSL 783 WP este dotat cu SteamFinish, care ajută la îndepărtarea cutelor de pe haine și asigură un aspect proaspăt și curat. În plus, tehnologia EcoDry îți permite să-ți usuci rufele cu precizie, evitând pierderea de energie electrică.

Cu ajutorul funcției Miele@Home, poți monitoriza și controla uscătorul de rufe de pe smartphone-ul tău. Nu trebuie să te mai gândești că ai lăsat aparatul pornit înainte de a pleca de acasă.

Design-ul alb al uscătorului de rufe Miele TSL 783 WP se potrivește perfect în orice cameră de uscare. Ușa este ușor de manevrat și are un finisaj premium, oferind o experiență estetică plăcută.

Cu atât de multe funcții, este clar că uscătorul de rufe Miele TSL 783 WP este cea mai bună alegere pentru oricine își dorește o metodă eficientă de a-și usca rufele. Cumpără-l acum și experimentează beneficiile sale extraordinare!

#4

Uscator de rufe Miele TSC 223 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, FragranceDos, PerfectDry, Softcare drum, Alb

Un avantaj al uscătorului de rufe Miele TSC 223 WP este sistemul său inteligent de măsurare a umidității, PerfectDry, care asigură că rufele sunt uscate perfect în fiecare ciclu de uscare. Acest sistem nu numai că economisește timp, dar și energie electrică, datorită faptului că nu usucă rufele mai mult decât este necesar.
Un dezavantaj al acestui produs ar putea fi prețul său relativ ridicat, comparativ cu alte modele de uscătoare de rufe. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că Miele este o marcă de renume, cu o reputație excelentă pentru calitate și durabilitate, astfel încât investiția în acest produs poate fi una foarte bună pe termen lung.

Descriere produs

Îți prezentăm uscătorul de rufe Miele TSC 223 WP – alegerea perfectă pentru a-ți usca rufele cu ușurință și confortabilitate. Cu o capacitate impresionantă de 8 kg, vei putea usca o cantitate mare de rufe într-un singur ciclu, economisind timp și energie.

Dar acest uscător nu este doar despre cantitate – ci și despre calitate. Cu Pompa de Caldura, acesta poate usca rufele la o temperatură mai joasă, protejând astfel țesăturile delicate și economisind energie electrică, ceea ce îl face clasificat cu A++.

O altă caracteristică specială a acestui uscător este FragranceDos, care îți permite să adaugi un parfum delicat rufelor tale în timpul procesului de uscare, oferindu-le o aromă plăcută și proaspătă. Și cu PerfectDry, sistemul de măsurare a umidității inteligent, vei fi sigur că rufele tale vor fi uscate perfect în fiecare ciclu.

Uscătorul de rufe Miele TSC 223 WP are și un tambur Softcare, special conceput pentru a reduce încovoierea și uzura țesăturilor delicate. În plus, designul său elegant și finisajul alb îi conferă o estetică modernă și atrăgătoare.

În general, acest uscător de rufe Miele TSC 223 WP este alegerea perfectă pentru cei care caută un aparat eficient, practic și durabil pentru a-și usca rufele cu ușurință și confortabilitate. Comandă-l acum și bucură-te de avantajele sale impresionante!

#5

Uscator de rufe Miele TSA 233 WP, Pompa de caldura, 7 kg, 12 programe, Clasa A++, PerfectDry, EasyControl, FragranceDos, Alb

Avantajul principal al uscătorului de rufe Miele TSA 233 WP este eficiența energetică. Cu tehnologia sa de pompare a căldurii și clasa de eficiență energetică A++, acest uscător consumă mai puțină energie decât majoritatea uscătoarelor de rufe disponibile pe piață, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani la facturile de energie electrică.
Dezavantajul acestui produs este prețul său ridicat. Fiind un produs de calitate premium, Miele TSA 233 WP este mai scump decât majoritatea uscătoarelor de rufe disponibile pe piață. Însă, dacă sunteți în căutarea unui uscător eficient din punct de vedere energetic și ușor de utilizat, acesta poate fi o investiție bună pe termen lung.

Descriere produs

Dacă sunteți în căutarea unui uscător de rufe eficient din punct de vedere energetic și ușor de utilizat, Miele TSA 233 WP este alegerea perfectă pentru dvs. Cu o capacitate de 7 kg și 12 programe diferite, acest uscător vă oferă o varietate de opțiuni pentru a usca hainele în mod eficient și delicat.

Ceea ce face ca acest uscător să se remarce este tehnologia sa de pompare a căldurii, care consumă mai puțină energie decât uscătoarele tradiționale. Clasa de eficiență energetică A++ vă asigură că veți economisi bani la facturile de energie electrică.

Funcțiile suplimentare, cum ar fi PerfectDry, EasyControl și FragranceDos, îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului. PerfectDry măsoară nivelul de umiditate din haine și ajustează timpul de uscare pentru a obține cele mai bune rezultate. EasyControl face utilizarea acestui uscător ușoară și intuitivă, iar FragranceDos oferă opțiunea de a adăuga un parfum plăcut hainelor.

În plus, acest uscător are un design elegant, de culoare albă, care se va potrivi perfect în orice baie sau spațiu de depozitare. Deci, dacă sunteți în căutarea unui uscător de rufe eficient și ușor de utilizat, Miele TSA 233 WP este alegerea perfectă pentru dvs.

Nu mai pierdeți timpul cu uscătoarele vechi și neeficiente! Comandați acum Miele TSA 233 WP și bucurați-vă de hainele uscate, proaspete și delicate, într-un timp foarte scurt.

#6

Uscator de rufe Miele TWV 780 WP, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, MTouch, SteamFinish, EcoDry, WiFiConn@ct, Alb

Avantajul acestui produs este eficiența energetică ridicată și economisirea costurilor cu energia electrică. Cu clasa de eficiență energetică A+++, utilizatorul va economisi bani la facturile de energie electrică, în timp ce își usucă rufele.
Dezavantajul acestui produs poate fi prețul ridicat, comparativ cu alte modele de uscătoare de rufe de pe piață. Cu toate acestea, costurile inițiale pot fi considerate un investiție într-un produs de înaltă calitate și eficient energetic, care poate aduce economii pe termen lung.

Descriere produs

Vrei să speli hainele cu un uscător care să-ți usuce rufele rapid și eficient, dar și să-ți ofere cele mai noi tehnologii? Atunci uscătorul de rufe Miele TWV 780 WP este alegerea perfectă pentru tine!

Cu o capacitate mare de 9 kg, acest uscător de rufe este ideal pentru familii numeroase. Însă, ceea ce îl face cu adevărat special, este pompa de căldură integrată. Aceasta permite economisirea energiei și a costurilor cu facturile la energie electrică. Cu clasa de eficiență energetică A+++, vei avea un uscător de rufe prietenos cu mediul înconjurător.

Uscătorul de rufe Miele TWV 780 WP vine cu tehnologii inovatoare precum MTouch și SteamFinish. Cu MTouch, poți controla uscătorul de rufe cu ușurință prin intermediul unui ecran tactil de înaltă calitate. Cu SteamFinish, vei avea rufele netede și moi ca și cum ar fi proaspăt călcate. În plus, EcoDry face ca acest uscător de rufe să fie și mai eficient din punct de vedere energetic.

Dar asta nu e tot! Cu WiFiConn@ct, poți conecta uscătorul de rufe Miele TWV 780 WP la internet și poți controla uscătorul de oriunde, prin intermediul unei aplicații de pe smartphone-ul tău. Astfel, vei putea începe uscarea hainelor în timp ce te afli la serviciu sau la cumpărături și vei avea rufele uscate și pregătite pentru când ajungi acasă.

În concluzie, dacă vrei un uscător de rufe performant, eficient energetic și ușor de controlat, atunci alege uscătorul de rufe Miele TWV 780 WP. Comandă-l acum și bucură-te de cele mai noi tehnologii la tine acasă!

#7

Uscator de rufe Miele TEF 775 WP, Pompa de caldura, 8 kg, A+++, tambur fagure, PerfectDry, FragranceDos, Iluminare tambur, Tehnologie EcoDry, Alb

Un avantaj al Uscatorului de rufe Miele TEF 775 WP este tehnologia EcoDry, care optimizează consumul de energie și timpul de uscare, astfel încât să economisiți bani și energie electrică. De asemenea, aparatul are o capacitate mare de 8 kg, ceea ce îl face potrivit pentru familiile cu mai mulți membri.
Un dezavantaj ar putea fi prețul ridicat al acestui produs, care poate depăși bugetul multor oameni. Cu toate acestea, calitatea și funcționalitatea avansată a produsului pot fi considerate o investiție pe termen lung.

Descriere produs

Vă prezentăm un produs de top care vă va schimba complet perspectiva asupra uscatului hainelor – Uscătorul de rufe Miele TEF 775 WP. Cu o capacitate mare de 8 kg, acesta este perfect pentru orice gospodărie de dimensiuni medii sau mari. Dar ce îl face atât de special?

Miele TEF 775 WP este echipat cu o pompă de căldură care reduce semnificativ consumul de energie. Clasa energetică A+++ face din acesta un aparat ecologic și economic, protejând nu numai mediul, ci și buzunarul dumneavoastră. De asemenea, tehnologia EcoDry optimizează consumul de energie și timpul de uscare.

Ați întâmpinat probleme cu rufele foarte umede sau uscate excesiv? Nu mai trebuie să vă faceți griji, datorită funcției PerfectDry, acest aparat detectează gradul de umiditate al rufelor și ajustează automat durata de uscare pentru a vă oferi rezultate perfecte. Mai mult decât atât, tamburul în formă de fagure asigură ca hainele să se miște uniform și delicat în timpul uscării.

Miele TEF 775 WP vă permite să vă bucurați de un miros proaspăt și plăcut chiar și la sfârșitul uscării cu ajutorul sistemului FragranceDos, care adaugă parfum subtil hainelor. De asemenea, iluminarea interioară a tamburului vă permite să vedeți întotdeauna ce se întâmplă în interiorul aparatului, oferindu-vă o experiență mai plăcută și mai eficientă.

În concluzie, Uscătorul de rufe Miele TEF 775 WP este perfect pentru orice gospodărie care dorește să își simplifice procesul de uscare a hainelor. Economie de energie, tehnologie inteligentă, funcții avansate și ușurință de utilizare îl fac un aparat indispensabil în casa dumneavoastră. Nu mai așteptați și adăugați-l în coșul dumneavoastră acum!

#8

Uscator de rufe Miele TSF 763 WP, Pompa de caldura, Clasa A+++, 8 kg, FragranceDos, EcoDry, Alb

Avantajul principal al uscătorului de rufe Miele TSF 763 WP este eficiența energetică ridicată, datorită clasei A+++ și a pompei de căldură performante. Acest lucru va ajuta la reducerea facturii la energie electrică, permițând astfel economisirea banilor și a resurselor.
Dezavantajul acestui produs este că, în comparație cu alte uscătoare de rufe, prețul său este mai ridicat. Cu toate acestea, având în vedere că acest produs este unul de înaltă calitate și are o durată de viață mai lungă decât alte modele, poate fi considerat un investiție pe termen lung.

Descriere produs

Dacă ești în căutarea unui uscător de rufe care să îți usuce rapid și delicat hainele, Miele TSF 763 WP este alegerea perfectă pentru tine. Cu o capacitate de 8 kg și o pompă de căldură eficientă din clasa A+++, acest uscător este soluția ideală pentru nevoile tale zilnice.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui uscător este sistemul inovator FragranceDos, care îți permite să adaugi arome plăcute hainelor tale. În plus, te vei bucura de funcția EcoDry, care asigură un consum redus de energie, dar și de un ciclu rapid de uscare.

Miele TSF 763 WP este foarte ușor de utilizat și îți oferă opțiunea de a alege dintr-o varietate de programe, pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. Mai mult decât atât, designul alb modern și elegant se va integra perfect în orice decor al casei tale.

În concluzie, dacă îți dorești un uscător de rufe de calitate superioară, cu un consum redus de energie și funcții inovatoare care îți fac viața mai ușoară, Miele TSF 763 WP este alegerea perfectă. Cumpără acum și bucură-te de rufe uscate și parfumate în cel mai scurt timp posibil!

Cumpără acum și bucură-te de hainele tale proaspete și uscate cu ajutorul uscătorului de rufe Miele TSF 763 WP, disponibil acum la prețul incredibil de avantajos!

#9

Uscator de rufe Miele TWL 780 WP, 9 kg, A+++, EcoSpeed, FragranceDos2, EcoDry Technology, Alb

Avantajul acestui produs este eficiența energetică de top, datorită clasei A+++ și tehnologiilor EcoDry și EcoSpeed, care economisesc energie și reduc costurile de întreținere.
Dezavantajul acestui produs ar putea fi prețul mai ridicat comparativ cu alte modele de uscătoare de rufe disponibile pe piață.

Descriere produs

Descoperă tehnologia de ultimă generație și eficiența de top cu noul Uscător de Rufe Miele TWL 780 WP, acum disponibil și în România! Uscătorul este dotat cu o capacitate mare de 9 kg, ceea ce îl face potrivit pentru familiile numeroase sau pentru cei care doresc să usuce mai multe haine odată.

Cu clasa energetică A+++, uscătorul de rufe este extrem de eficient din punct de vedere al consumului de energie, contribuind astfel la economisirea banilor tăi și la protejarea mediului înconjurător. În plus, tehnologia EcoDry asigură o eficiență deosebită prin detectarea automată a nivelului de uscare a hainelor, ajustând astfel timpul de uscare și evitând uscarea excesivă sau neuniformă.

Mai mult decât atât, noul uscător de rufe Miele TWL 780 WP dispune și de tehnologia EcoSpeed, care ajustează automat nivelul de energie pentru a asigura o uscare rapidă și eficientă, economisind în același timp energie. În plus, tehnologia FragranceDos2 îți permite să adaugi parfumul preferat în timpul procesului de uscare, pentru a-ți împrospăta hainele și a le oferi o aromă plăcută și răcoritoare.

Cu un design elegant și culorile clasice alb și argintiu, uscătorul Miele TWL 780 WP se integrează perfect în orice decor de interior. Nu rata ocazia de a te bucura de toate aceste beneficii și de a cumpăra un uscător de rufe de top, care va face ca uscarea hainelor să fie o activitate rapidă și ușoară. Comandă-l acum și bucură-te de avantajele oferite de tehnologia avansată Miele!

#10

Uscator de rufe MIELE TCA230WP Active T1, pompa de caldura, clasa A++, 7 kg, alb

Un avantaj al uscătorului de rufe MIELE TCA230WP Active T1 este eficiența energetică ridicată, care poate reduce semnificativ costurile la facturile de utilități. Clasificat A++ în ceea ce privește eficiența energetică, acest uscător de rufe este potrivit pentru cei care doresc să își protejeze mediul înconjurător și să economisească bani în același timp.
Un dezavantaj al acestui produs ar putea fi costul inițial mai ridicat față de alte modele de uscătoare de rufe disponibile pe piață. Cu toate acestea, dacă luați în considerare economiile la facturile de utilități pe termen lung, investiția în acest produs ar putea fi justificată.

Descriere produs

Dacă vă doriți un uscător de rufe eficient energetic, performant și ușor de utilizat, atunci modelul MIELE TCA230WP Active T1 este perfect pentru dumneavoastră. Acest uscător de rufe dispune de o pompă de caldura, asigurând o economie semnificativă de energie. Cu o clasificare A++ în ceea ce privește eficiența energetică, puteți fi sigur că veți economisi bani la facturile de utilități și, în același timp, veți reduce amprenta de carbon a casei dumneavoastră.

Cu o capacitate de 7 kg, acest uscător de rufe poate usca o cantitate mare de haine într-un timp scurt. Datorită designului inteligent, hainele dumneavoastră vor fi uscate uniform și vor fi gata de a fi purtate într-un timp foarte scurt. De asemenea, uscătorul dispune de o varietate de programe adaptate nevoilor dumneavoastră, inclusiv un program de uscare delicată pentru hainele fragile și un program anti-alergenic pentru a elimina praful și acarienii care cauzează alergii.

Ușor de utilizat și cu un panou de control intuitiv, MIELE TCA230WP Active T1 este perfect pentru oricine. Datorită tehnologiei de încărcare frontală, acest uscător de rufe este ușor de încărcat și descărcat. În plus, datorită dimensiunilor sale compacte, MIELE TCA230WP Active T1 se potrivește perfect în orice spațiu, fiind ideal pentru casele și apartamentele mai mici.

Cu MIELE TCA230WP Active T1 veți fi sigur că hainele dumneavoastră vor fi uscate în mod eficient și vor arăta bine, fără a fi necesar să cheltuiți mult timp sau energie. Așadar, nu mai așteptați, comandați acum și bucurați-vă de beneficiile acestui uscător de rufe de înaltă performanță!

Evaluarile expertilor: Cel mai bun uscator de rufe Miele

Cel mai bun uscator de rufe Miele
#1 Uscator de rufe Miele TSC 563 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, EcoDry, FragranceDos, Direct Sensor, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#2 Uscator de rufe Miele TSF 763 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, EcoDry, FragranceDos, Direct Sensor, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#3 Uscator de rufe Miele TSL 783 WP, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, EcoSpeed, SteamFinish, EcoDry, Miele@Home, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#4 Uscator de rufe Miele TSC 223 WP, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A++, FragranceDos, PerfectDry, Softcare drum, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#5 Uscator de rufe Miele TSA 233 WP, Pompa de caldura, 7 kg, 12 programe, Clasa A++, PerfectDry, EasyControl, FragranceDos, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#6 Uscator de rufe Miele TWV 780 WP, Pompa de caldura, 9 kg, Clasa A+++, MTouch, SteamFinish, EcoDry, WiFiConn@ct, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#7 Uscator de rufe Miele TEF 775 WP, Pompa de caldura, 8 kg, A+++, tambur fagure, PerfectDry, FragranceDos, Iluminare tambur, Tehnologie EcoDry, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#8 Uscator de rufe Miele TSF 763 WP, Pompa de caldura, Clasa A+++, 8 kg, FragranceDos, EcoDry, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#9 Uscator de rufe Miele TWL 780 WP, 9 kg, A+++, EcoSpeed, FragranceDos2, EcoDry Technology, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun uscator de rufe Miele
#10 Uscator de rufe MIELE TCA230WP Active T1, pompa de caldura, clasa A++, 7 kg, alb
Verifica pretul

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa