Când cumpărați prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat. Afla mai multe »

Cel mai bun pulsoximetru

Autor: Autor Verificat Verificat de: Cristi Simion Autor Verificat
Actualizat:
cel mai bun pulsoximetru

Pulsoximetrul este un dispozitiv medical util în monitorizarea nivelului de oxigen din sânge și a ritmului cardiac. Acesta poate fi utilizat pentru a măsura nivelul de oxigen din sânge și pentru a identifica eventualele probleme de sănătate, cum ar fi insuficiența respiratorie sau boala pulmonară obstructivă cronică.

În ultimii ani, tehnologia a evoluat considerabil, ducând la dezvoltarea de pulsoximetre mai precise și mai ușor de utilizat. Astfel, astăzi avem o gamă largă de modele de pulsoximetre, care sunt disponibile pentru utilizarea atât acasă, cât și în unitățile medicale.

În acest articol, vom prezenta top 10 cele mai bune pulsoximetre disponibile pe piață, analizând avantajele și dezavantajele fiecăruia. De la modelele digitale la cele cu afișaj color și funcții avansate, veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Citeste mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune pulsoximetre și care sunt caracteristicile cheie ale fiecăruia!

Cel mai bun pulsoximetru: Top 10 Recomandari

De ce JICO? La JICO, experții noștri cu peste 10 ani de experiență în domeniu lucrează neobosit pentru a analiza și evalua o gamă largă de produse și servicii. Eforturile noastre sunt menite să te sfătuiască și să te ghideze în descoperirea soluțiilor ideale, potrivite nevoilor și bugetului tău. Vezi cum testăm »

#1

Pulsoximetru medical pentru deget iMDK C101A2

Avantajul principal al Pulsoximetrului medical pentru deget iMDK C101A2 este portabilitatea sa. Datorită dimensiunilor sale compacte, acest dispozitiv poate fi luat oriunde, ceea ce înseamnă că puteți monitoriza nivelul de oxigen din sângele dvs. în timp real, indiferent de locația dvs. Acest lucru face ca iMDK C101A2 să fie un instrument ideal pentru persoanele care călătoresc mult sau care au nevoie să își monitorizeze nivelul de oxigen în timpul activităților zilnice.
Dezavantajul acestui dispozitiv este că poate fi dificil de utilizat pentru persoanele cu degete mici sau pentru copiii mici. Dispozitivul este proiectat pentru utilizarea pe degetul mare sau pe degetul arătător, ceea ce poate face ca utilizarea acestuia să fie dificilă pentru persoanele cu degete mici sau pentru copiii mici. În aceste cazuri, este posibil să fie necesară utilizarea unui alt dispozitiv medical pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sânge.

Descriere produs

Bun venit în lumea dispozitivelor medicale de calitate superioară! Acesta este Pulsoximetrul medical pentru deget iMDK C101A2, un instrument esențial pentru măsurarea oxigenului din sânge, utilizat de medici și pacienți deopotrivă. Acest dispozitiv portabil este perfect pentru persoanele care suferă de astm, boli pulmonare sau alte afecțiuni care pot afecta respirația.

Cu iMDK C101A2, puteți urmări nivelul de oxigen din sângele dvs. în timp real. Este ușor de utilizat și de înțeles. Doar purtați aparatul pe deget și veți putea citi nivelul de oxigen din sânge și pulsul într-o clipită. Datorită dimensiunilor sale compacte, puteți lua acest dispozitiv oriunde mergeți, astfel încât să puteți monitoriza nivelul de oxigen atunci când sunteți în deplasare.

Datorită designului ergonomic și a dimensiunilor sale compacte, puteți utiliza Pulsoximetrul medical pentru deget iMDK C101A2 oricând și oriunde. Fie că sunteți la birou, în călătorie sau acasă, acest aparat vă poate ajuta să vă monitorizați nivelul de oxigen și să vă asigurați că sunteți în formă bună. În plus, cu o singură apăsare de buton, puteți schimba între modul de afișare a nivelului de oxigen și modul de afișare a pulsului.

În concluzie, Pulsoximetrul medical pentru deget iMDK C101A2 este un dispozitiv indispensabil pentru oricine care are nevoie să monitorizeze nivelul de oxigen din sânge. Acest aparat portabil și ușor de utilizat vă permite să vă monitorizați nivelul de oxigen în timp real, oriunde v-ați afla. Dacă sunteți interesat de acest dispozitiv medical de înaltă calitate, cumpărați acum și aveți grijă de sănătatea dvs.!

#2

Pulsoximetru profesional de deget, Ecran in 2 culori OLED, Semnal Sonor

Avantajul acestui pulsoximetru profesional de deget este că este ușor de utilizat și oferă o precizie ridicată în măsurarea nivelului de oxigen și pulsului. Este un dispozitiv compact și portabil, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în orice locație și în orice moment. De asemenea, este echipat cu un ecran OLED in 2 culori și semnal sonor care vă permit să monitorizați valorile măsurate în timp real și să fiți avertizat în cazul în care acestea depășesc limitele normale.
Dezavantajul acestui pulsoximetru poate fi faptul că, deși este ușor de utilizat, este necesară o anumită pregătire înainte de utilizare pentru a obține cele mai precise măsurători. De asemenea, poate fi mai scump decât alte pulsoximetre disponibile pe piață, dar acest lucru poate fi justificat prin precizia și caracteristicile sale avansate.

Descriere produs

Dacă sunteți în căutarea unui pulsoximetru profesional de deget care să vă ofere o precizie ridicată și ușurință în utilizare, atunci acest produs este soluția potrivită pentru dvs.

Acest pulsoximetru este echipat cu un ecran OLED in 2 culori și semnal sonor care vă permite să monitorizați ușor nivelul de oxigen și pulsul dumneavoastră. Cu ajutorul său, veți putea să vă verificați nivelul de oxigen din sânge în timp real, oriunde și oricând, fiind ideal pentru cei care suferă de astm, BPOC, sau alte afecțiuni respiratorii.

Grație ecranului OLED, veți putea să vedeți clar valorile măsurate, în timp ce semnalul sonor vă va avertiza în cazul în care valorile depășesc limitele normale. Astfel, vă veți putea controla starea de sănătate într-un mod precis și rapid.

Designul compact și portabil vă permite să utilizați acest pulsoximetru oriunde doriți, de la acasă la birou sau în călătorie. În plus, funcția sa de economisire a energiei vă permite să îl utilizați pe termen lung fără a fi nevoie să înlocuiți bateriile prea curând.

În concluzie, acest pulsoximetru este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își monitorizeze nivelul de oxigen și pulsul într-un mod precis și rapid. Achiziționați-l acum și bucurați-vă de avantajele pe care le oferă pentru sănătatea dumneavoastră!

#3

Pulsoximetru profesional Berry,NextFarma, gri

Un avantaj al Pulsoximetrului Berry de la NextFarma este acela că este un dispozitiv medical de înaltă performanță, conceput pentru a oferi informații precise și detaliate despre nivelul de oxigen din sângele dumneavoastră și pulsul inimii. Cu ajutorul acestui dispozitiv, puteți să vă monitorizați starea de sănătate în timp real și să vă asigurați că sunteți mereu în formă optimă.
Un dezavantaj al acestui produs poate fi acela că este un pulsoximetru profesional, ceea ce înseamnă că prețul său poate fi mai ridicat decât al altor pulsoximetre de uz casnic. De asemenea, utilizarea acestui dispozitiv poate necesita o anumită experiență sau cunoștințe în domeniul medical, ceea ce poate fi un inconvenient pentru utilizatorii care nu au aceste competențe.

Descriere produs

Dacă sunteți în căutarea unui pulsoximetru profesional care să vă ofere o precizie excepțională și o experiență de utilizare confortabilă, atunci Pulsoximetrul Berry de la NextFarma este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Pulsoximetrul Berry este un dispozitiv medical de înaltă performanță, conceput pentru a vă oferi informații precise și detaliate despre nivelul de oxigen din sângele dumneavoastră și pulsul inimii. Cu ajutorul acestui dispozitiv, veți putea să vă monitorizați starea de sănătate în timp real și să vă asigurați că sunteți mereu în formă optimă.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pulsoximetrului Berry este că este extrem de ușor de utilizat. Designul său ergonomic și interfața intuitivă fac ca utilizarea să fie simplă și accesibilă pentru toată lumea. De asemenea, datorită dimensiunilor sale compacte și ușor de transportat, puteți să-l luați cu dumneavoastră oriunde mergeți.

În plus, pulsoximetrul Berry este construit din materiale de înaltă calitate, care îi conferă o durată lungă de viață și o rezistență sporită la uzură și deteriorare. În felul acesta, veți putea să vă bucurați de beneficiile sale de lungă durată și să economisiți bani pe termen lung.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui pulsoximetru profesional de înaltă calitate, care să ofere precizie, confort și durabilitate, atunci Pulsoximetrul Berry de la NextFarma este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Nu așteptați mai mult și comandați acum!

#4

Pulsoximetru pentru deget LOX100A

Avantajul acestui produs, pulsoximetrul pentru deget LOX100A, este faptul că poate fi folosit de oricine, fiind ușor de utilizat și fiind un dispozitiv portabil. De asemenea, acest dispozitiv oferă informații precise și rapide despre nivelul de oxigen din sânge, ceea ce poate fi deosebit de util în situațiile de urgență sau în timpul activităților fizice.
Dezavantajul acestui produs este că, deși poate oferi informații utile despre nivelul de oxigen din sânge, nu poate oferi un diagnostic complet și nu poate înlocui consultul medical de specialitate. În cazul în care aveți orice probleme de sănătate, este important să solicitați întotdeauna sfatul unui medic calificat înainte de a utiliza acest dispozitiv.

Descriere produs

Pulsoximetrul pentru deget LOX100A este un dispozitiv medical inovativ care vă ajută să vă monitorizați nivelul de oxigen din sânge în timp real. Cu acest dispozitiv portabil, puteți obține informații precise și rapide despre starea de sănătate a organismului dumneavoastră.

Acest pulsoximetru de înaltă calitate este ușor de utilizat și poate fi utilizat de oricine, acasă sau în deplasare. Pur și simplu introduceți degetul în interiorul aparatului și în câteva secunde, veți primi o lectură precisă a nivelului de oxigen din sânge. Nu este nevoie de niciun efort suplimentar sau de cunoștințe medicale pentru a utiliza acest dispozitiv.

Unul dintre avantajele majore ale acestui pulsoximetru este că vă permite să vă monitorizați nivelul de oxigen în timp real, ceea ce poate fi deosebit de util în situațiile de urgență. De asemenea, acest dispozitiv poate fi folosit pentru a vă monitoriza nivelul de oxigen în timpul activităților fizice, ajutându-vă să vă optimizați antrenamentul.

De asemenea, pulsoximetrul LOX100A este foarte portabil și poate fi transportat oriunde doriți. Datorită dimensiunilor compacte și a bateriei încorporate, puteți lua acest dispozitiv cu dumneavoastră oriunde, de la drumeții la vacanțe, și puteți monitoriza nivelul de oxigen în sânge în orice moment.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui dispozitiv medical ușor de utilizat și portabil care vă poate ajuta să vă monitorizați nivelul de oxigen în sânge, pulsoximetrul pentru deget LOX100A este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Cumpărați acum și începeți să vă monitorizați sănătatea cu ușurință!

#5

Pulsoximetru de deget Profesional, cu un senzor de inalta precizie, Perfect Medical, PM-23

Un avantaj al Pulsoximetrului de deget Perfect Medical, PM-23, este că este un dispozitiv de înaltă precizie, care furnizează rezultate precise și rapide. Acest lucru vă permite să monitorizați cu exactitate nivelul de oxigen din sânge și frecvența cardiacă, ceea ce este esențial pentru a vă menține sănătatea cardiovasculară.
Un dezavantaj ar fi faptul că acesta este un dispozitiv de măsurare a nivelului de oxigen din sânge și nu poate oferi o evaluare medicală completă. Dacă aveți orice îngrijorări cu privire la sănătatea dumneavoastră, este întotdeauna recomandat să consultați un medic sau un specialist în domeniu.

Descriere produs

Pulsoximetrul de deget Perfect Medical, PM-23, este dispozitivul medical de care aveți nevoie pentru a vă monitoriza cu exactitate nivelul de oxigen din sânge. Cu un senzor de înaltă precizie, puteți fi sigur că veți obține rezultate precise într-un timp scurt.

Acest pulsoximetru este ușor de utilizat și perfect pentru utilizarea la domiciliu sau în cabinetul medicului dumneavoastră. Îl puteți lua cu dumneavoastră oriunde, datorită dimensiunilor compacte și a designului ergonomic. În plus, dispune de un ecran OLED color, care afișează informații clare și ușor de citit, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Cu ajutorul acestui pulsoximetru, puteți monitoriza nivelul de oxigen din sânge în timp real și astfel să vă asigurați că aveți o sănătate optimă. În plus, acesta poate fi folosit și pentru a verifica frecvența cardiacă, ceea ce este foarte important pentru a vă menține sănătatea cardiovasculară.

De asemenea, este important de menționat faptul că acest pulsoximetru este profesional și a fost conceput pentru a fi utilizat în mediul medical. Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate și este construit pentru a dura mult timp.

Cu Pulsoximetrul de deget Perfect Medical, PM-23, veți avea controlul asupra sănătății dumneavoastră și puteți fi sigur că veți obține rezultate precise și de încredere. Achiziționați astăzi acest produs de înaltă calitate și asigurați-vă că sunteți mereu în cea mai bună formă!

#6

Pulsoximetru medical Berry, NextFarma®, argintiu

Un avantaj al pulsoximetrului medical Berry de la NextFarma este acela că este un dispozitiv portabil, ușor de utilizat și cu afișaj clar și ușor de citit. Acesta oferă o modalitate rapidă și convenabilă de a monitoriza nivelul de oxigen din sânge și pulsul pacientului în timp real, ceea ce poate fi util în special pentru pacienții cu boli pulmonare sau alte afecțiuni care afectează oxigenarea sângelui.
Un dezavantaj ar fi acela că, în anumite situații, rezultatele pulsoximetriei pot fi influențate de anumiți factori, cum ar fi utilizarea unghiilor de gel sau de acril, o circulație slabă sau unghiile murdare. În astfel de cazuri, rezultatele pulsoximetriei pot fi inexacte sau pot necesita repetarea măsurătorii. De asemenea, pulsoximetrul poate fi limitat în ceea ce privește evaluarea altor aspecte ale funcției respiratorii, cum ar fi nivelul de dioxid de carbon din sânge.

Descriere produs

Pulsoximetrul medical Berry de la NextFarma este un dispozitiv portabil utilizat pentru a măsura nivelul de oxigen din sânge și pulsul pacientului. Acesta este disponibil în culoarea argintie și este un instrument util pentru monitorizarea funcției respiratorii a pacienților cu boli pulmonare, astm, insuficiență cardiacă sau alte afecțiuni care afectează oxigenarea sângelui.

Pulsoximetrul Berry funcționează prin emiterea de lumină roșie și infraroșie prin degetul sau urechea pacientului și detectarea nivelului de absorbție a acestora de către sângele oxigenat și cel neoxigenat. Rezultatele sunt afișate pe un ecran LCD iluminat și pot fi ușor citite de către utilizator.

Este important de menționat că acest dispozitiv nu este un substitut pentru evaluarea medicală profesională și nu ar trebui să înlocuiască sfaturile și tratamentul medicului. În cazul în care aveți simptome sau îngrijorări cu privire la nivelul de oxigen din sângele dumneavoastră, consultați medicul dumneavoastră imediat.

#7

Pulsoximetru pentru copii NUODWELL, Monitorizare SpO2/PR/PI, Portabil, Alb

Un avantaj al pulsoximetrului pentru copii NUODWELL este că dispozitivul poate măsura SpO2, PR și PI în timp real, oferind o monitorizare precisă și detaliată a stării de sănătate a copilului. De asemenea, dispozitivul este portabil și ușor de utilizat, ceea ce îl face perfect pentru părinții preocupați de sănătatea copiilor lor.
Un dezavantaj al acestui produs ar putea fi faptul că este alimentat de două baterii AAA, care trebuie înlocuite periodic. În timp, aceste costuri suplimentare ar putea adăuga la prețul inițial al dispozitivului și pot fi un inconvenient pentru unii utilizatori.

Descriere produs

Căutați o modalitate eficientă și portabilă pentru a monitoriza sănătatea copilului dumneavoastră? Pulsoximetrul pentru copii NUODWELL este soluția perfectă pentru tine!

Cu acest pulsoximetru, monitorizarea sănătății copilului tău este mai ușoară ca niciodată. Dispozitivul poate măsura SpO2, PR și PI în timp real, astfel încât să puteți monitoriza cu ușurință nivelul de oxigen din sângele copilului dumneavoastră și frecvența cardiacă. De asemenea, pulsoximetrul este ușor de utilizat și perfect potrivit pentru copii, cu un design alb atrăgător și o formă ergonomică.

Cu ajutorul pulsoximetrului pentru copii NUODWELL, puteți asigura sănătatea copilului dumneavoastră în orice moment și oriunde v-ați afla. Dispozitivul este portabil și ușor de transportat, astfel încât puteți fi sigur că sunteți pregătit pentru orice eventualitate.

Datorită designului său inovator, pulsoximetrul NUODWELL este perfect pentru utilizarea zilnică, iar citirile precise vor oferi o imagine clară și detaliată a stării de sănătate a copilului dumneavoastră. În plus, dispozitivul este alimentat de două baterii AAA, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să vă faceți griji cu privire la încărcare sau la cabluri.

În concluzie, pulsoximetrul pentru copii NUODWELL este o alegere excelentă pentru orice părinte preocupat de sănătatea copilului său. Așa că nu mai stați pe gânduri și comandați acum pulsoximetrul portabil pentru copii NUODWELL pentru a vă proteja copilul și pentru a avea liniște deplină!

#8

Pulsoximetru SIKS® portabil, masurare precisa, indicator rata puls, alb/albastru

Unul dintre avantajele pulsoximetrului portabil SIKS® este acela că oferă o măsurare precisă a nivelului de oxigen din sânge și o monitorizare în timp real a ritmului cardiac. Acest lucru poate ajuta la identificarea rapidă a eventualelor probleme de sănătate și la ajustarea activităților zilnice în consecință.
Un dezavantaj al acestui produs poate fi acela că măsurarea nivelului de oxigen din sânge este influențată de anumiți factori externi, cum ar fi temperatura ambientală sau nivelul de hidratare. Prin urmare, este important să se ia în considerare acești factori atunci când se utilizează pulsoximetrul pentru a obține rezultate precise și fiabile.

Descriere produs

Cu Pulsoximetrul portabil SIKS®, măsurarea nivelului de oxigen din sânge nu a fost niciodată mai ușoară și mai precisă! Acest dispozitiv medical modern este o necesitate pentru toți cei care își doresc să își monitorizeze sănătatea și starea de bine. Dispozitivul este construit din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru a asigura o utilizare îndelungată și fiabilă.

Cu ajutorul indicatorului ratei de puls integrat, puteți să monitorizați ritmul inimii în timp real, astfel încât să vă puteți ajusta activitățile zilnice în mod corespunzător. Designul compact și portabil al pulsoximetrului face ca acesta să fie ușor de transportat oriunde doriți să mergeți, fiind ideal pentru utilizarea acasă sau în călătorii.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pulsoximetrului SIKS® este măsurarea precisă a nivelului de oxigen din sânge. Acesta poate detecta nivelul de oxigen din sânge într-un mod rapid și precis, ceea ce vă poate ajuta să monitorizați starea generală de sănătate în timp real. În plus, ecranul cu afișaj digital este ușor de citit, cu cifre clare și precise.

Indiferent dacă sunteți un sportiv sau doar vă interesează să vă monitorizați sănătatea, pulsoximetrul portabil SIKS® este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Achiziționați acum și începeți să monitorizați sănătatea dumneavoastră în timp real!

Cumpără acum și ai grijă de sănătatea ta!

#9

Pulsoximetru P-01, Plastic, LCD, Albastru/Alb

Avantajul acestui produs este că este un dispozitiv medical compact și ușor de utilizat, care permite măsurarea oxigenului din sânge în timp real și afișează valoarea, pulsul și indicele de perfuzie pe un ecran LCD clar și ușor de citit. Este potrivit pentru utilizarea la domiciliu sau în deplasare, deoarece este mic și ușor, putând fi transportat cu ușurință. În plus, este alimentat de două baterii AAA, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea pe termen lung fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă.
Dezavantajul acestui produs este că nu poate înlocui o consultație medicală și nu poate diagnostica afecțiuni specifice sau tratamentul necesar pentru acestea. Este important să se consulte întotdeauna un specialist în cazul în care apar probleme de sănătate, deoarece pulsoximetrul poate oferi doar informații generale despre nivelul de oxigen din sânge și nu poate înlocui diagnosticul și tratamentul medical adecvat.

Descriere produs

Căutați un dispozitiv medical compact și ușor de utilizat pentru a măsura oxigenul din sânge? Pulsoximetrul P-01 este alegerea perfectă pentru dvs.! Fabricat din plastic de înaltă calitate și disponibil într-o combinație de culori albastru/alb, acest dispozitiv este ideal pentru utilizarea la domiciliu sau în deplasare.

Echipat cu un ecran LCD clar și ușor de citit, pulsoximetrul P-01 afișează valoarea oxigenului din sânge în timp real, împreună cu pulsul și indicele de perfuzie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, veți fi capabil să vă monitorizați starea de sănătate în orice moment și oriunde vă aflați, fără a fi nevoie să vizitați un specialist.

Datorită dimensiunilor compacte și design-ului ergonomic, pulsoximetrul P-01 este foarte ușor de utilizat, fiind potrivit pentru utilizarea de către persoanele de toate vârstele. Nu necesita nicio pregătire specială sau instruire prealabilă, putând fi utilizat imediat după deschiderea ambalajului.

În plus, pulsoximetrul P-01 este alimentat de două baterii AAA, asigurând o utilizare pe termen lung fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă. În acest fel, puteți fi sigur că dispozitivul va fi mereu pregătit pentru utilizare în orice moment.

Alegeți pulsoximetrul P-01 și asigurați-vă că aveți mereu sub control starea de sănătate a organismului dumneavoastră. Comandați acum și beneficiați de livrare rapidă și gratuită, precum și de garanția calității produselor noastre!

#10

Pulsoximetru profesional de deget YK-81C Negru

Avantajul acestui produs, pulsoximetrul YK-81C Negru, este acela ca ofera masuratori precise si fiabile ale nivelului de oxigen din sange si a ratei de puls, fiind un dispozitiv profesional, ideal pentru monitorizarea sanatatii in diverse situatii, inclusiv pentru sportivi sau pacientii cu probleme respiratorii. Este usor de folosit si de transportat, cu un design compact si portabil, si poate fi utilizat cu usurinta si de catre persoanele cu probleme de vedere.
Dezavantajul acestui produs este acela ca poate fi folosit numai pentru masurarea nivelului de oxigen din sange si a ratei de puls, si nu ofera alte functii suplimentare, cum ar fi monitorizarea tensiunii arteriale sau a altor parametri medicali. De asemenea, pentru a obtine rezultate precise, este necesar sa se utilizeze corect dispozitivul, in conformitate cu instructiunile de utilizare, ceea ce poate necesita putina practica pentru unii utilizatori.

Descriere produs

Daca esti in cautarea unui pulsoximetru profesional de inalta calitate pentru a-ti monitoriza sanatatea, YK-81C Negru este alegerea perfecta pentru tine. Acest dispozitiv de masurare a oxigenului din sange este unul dintre cele mai precise si fiabile de pe piata, astfel incat sa poti fi sigur ca vei avea mereu cele mai precise rezultate.

Cu ajutorul acestui pulsoximetru, vei putea masura usor si rapid nivelul de oxigen din sangele tau si rata de puls, in orice moment al zilei sau al noptii. Design-ul compact si portabil al dispozitivului face ca acesta sa fie usor de transportat oriunde doresti.

Fie ca esti un sportiv, un pacient cu probleme respiratorii sau doar vrei sa iti monitorizezi sanatatea, YK-81C Negru este o alegere excelenta. Pulsoximetrul este usor de utilizat, ofera o afisare clara si precisa a valorilor si poate fi folosit cu usurinta si de catre persoanele cu probleme de vedere.

Cu acest pulsoximetru de deget, vei putea beneficia de toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti urmari sanatatea si a lua deciziile corecte in ceea ce priveste starea ta de sanatate. Investeste in sanatatea ta si achizitioneaza acum YK-81C Negru – pulsoximetrul profesional de deget care iti ofera cele mai precise si fiabile masuratori.

Cumpara acum si beneficiezi de livrare rapida si gratuita.

Evaluarile expertilor: Cel mai bun pulsoximetru

Cel mai bun pulsoximetru
#1 Pulsoximetru medical pentru deget iMDK C101A2
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#2 Pulsoximetru profesional de deget, Ecran in 2 culori OLED, Semnal Sonor
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#3 Pulsoximetru profesional Berry,NextFarma, gri
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#4 Pulsoximetru pentru deget LOX100A
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#5 Pulsoximetru de deget Profesional, cu un senzor de inalta precizie, Perfect Medical, PM-23
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#6 Pulsoximetru medical Berry, NextFarma®, argintiu
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#7 Pulsoximetru pentru copii NUODWELL, Monitorizare SpO2/PR/PI, Portabil, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#8 Pulsoximetru SIKS® portabil, masurare precisa, indicator rata puls, alb/albastru
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#9 Pulsoximetru P-01, Plastic, LCD, Albastru/Alb
Verifica pretul
Cel mai bun pulsoximetru
#10 Pulsoximetru profesional de deget YK-81C Negru
Verifica pretul

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial
Te-ar putea interesa