cel mai bun convector electric

Cel mai bun convector electric

45
Ore
Research
49
Produse
Evaluate

Dupa 45 de ore de cercetare evaluand 49 de produse, am ales Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil drept alegerea noastra de top pentru Cel mai bun convector electric.

În zilele noastre, aparatele electrocasnice sunt o necesitate pentru o viață confortabilă și modernă. Printre acestea, convectorul electric este unul dintre cele mai utile și mai populare dispozitive de încălzire, datorită eficienței și ușurinței de utilizare.

Cel mai bun convector electric ar trebui să ofere o încălzire rapidă și uniformă, să aibă un design modern și compact, să fie ușor de utilizat și de întreținut, precum și să aibă caracteristici suplimentare, cum ar fi termostatul reglabil și funcția de economisire a energiei.

Există multe modele de convectoare electrice disponibile pe piață, de la cele mai simple și accesibile, până la cele mai sofisticate și costisitoare. În acest sens, alegerea celui mai bun convector electric poate fi o sarcină dificilă, dar nu imposibilă.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun convector electric pentru nevoile dvs., nu trebuie decât să consultați top 10 convectoare electrice recomandate și să faceți alegerea potrivită pentru dvs. Pentru a afla mai multe detalii despre cele mai bune convectoare electrice de pe piață, citiți mai departe și descoperiți ofertele noastre!


JICO a petrecut mii de ore cercetând, intervievând experți și testând produse pentru a găsi liste atent selectate în care milioane de consumatori au încredere din 2020. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Cel mai bun convector electric: Top 10 Recomandari

#1

Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil

Un avantaj al convectorului electric de podea Tesy CN214ZF este că poate fi amplasat în orice cameră din casa ta, oferindu-ți o încălzire uniformă și eficientă. De asemenea, termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință, iar butonul On/Off și indicatorul luminos de funcționare îți oferă un control simplu și ușor asupra convectorului.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector este destinat exclusiv pentru utilizare rezidențială, astfel încât nu poate fi folosit în medii comerciale sau industriale.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Tesy CN214ZF este alegerea perfectă pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice cameră din casa ta. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere disponibile, poți regla temperatura în funcție de preferințele tale.

Convectorul electric de podea este ușor de instalat, iar termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință. Cu suprafața sa de montare pe podea, acest convector poate fi amplasat în orice cameră din casa ta, oferindu-ți o încălzire uniformă și plăcută.

Cu termostatul de siguranță și protecția anti-inghet, acest convector este sigur și eficient, asigurându-ți că vei avea parte de o încălzire confortabilă și fără probleme. Butonul On/Off și indicatorul luminos de funcționare îți permit să vezi cu ușurință starea de funcționare a convectorului.

Designul său elegant și modern, împreună cu culoarea albă și dimensiunile de 43.5 cm înălțime, 69 cm lățime și 15 cm adâncime fac din acest convector un accesoriu perfect pentru orice cameră din casa ta.

În concluzie, convectorul electric de podea Tesy CN214ZF este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice cameră din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector!

#2

Convector digital de perete sau pardoseala iVigo EPK 2500 W, control electronic, Termostat de siguranta, termostat reglabil, IP 24, ERP 2018

Un avantaj al convectorului digital de perete sau pardoseală iVigo EPK este că poate fi utilizat atât în medii rezidențiale, cât și în medii comerciale sau industriale, astfel încât îți poate oferi o încălzire rapidă și eficientă oriunde este nevoie. De asemenea, afișajul LCD și funcțiile multiple precum timerul, blocarea pentru copii și butonul On/Off îți oferă un control simplu și ușor asupra temperaturii.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector are o greutate de 9.2 Kg, ceea ce îl poate face mai dificil de mutat sau amplasat într-un alt loc. De asemenea, este recomandat pentru încăperi de până la 28 m², astfel încât poate fi limitativ pentru utilizatorii care doresc să încălzească o încăpere mai mare.

Descriere produs

Convectorul digital de perete sau pardoseală iVigo EPK este soluția ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta, dar și în mediile comerciale sau industriale. Cu o putere maximă de 2500 W și două trepte de putere disponibile, poți regla temperatura în funcție de nevoile tale.

Acest convector este ușor de instalat, putând fi amplasat atât pe perete, cât și pe pardoseală. Termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință, iar termostatul de siguranță și clasa de protecție IP 24 îți asigură siguranța și protecția împotriva supraincalzirii.

Convectorul este recomandat pentru încăperi de până la 28 m², iar designul său elegant și modern, împreună cu culoarea albă și afișajul LCD, fac din acest convector un accesoriu perfect pentru orice încăpere.

Cu funcții precum timer, blocare pentru copii, buton On/Off și aer cald, acest convector îți oferă un control simplu și ușor asupra temperaturii. Carcasa din oțel și greutatea de 9.2 Kg asigură durabilitate și rezistență în timp.

În concluzie, convectorul digital de perete sau pardoseală iVigo EPK este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta, dar și în mediile comerciale sau industriale. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector de top!

#3

Convector electric de podea TESY CN 204 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Un avantaj al convectorului electric de podea TESY CN 204 ZF este că poate fi amplasat în orice încăpere din casa ta, oferindu-ți o încălzire rapidă și uniformă. De asemenea, termostatul reglabil și protecția anti-inghet îți permit să controlezi temperatura în mod eficient și sigur.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector electric este recomandat pentru încăperi de până la 17 m², astfel încât poate fi limitativ pentru utilizatorii care doresc să încălzească o încăpere mai mare. De asemenea, greutatea sa de 2.35 Kg poate face mutarea sau amplasarea convectorului mai dificilă.

Descriere produs

Convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF este alegerea perfectă pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere disponibile, poți regla temperatura în funcție de preferințele tale.

Acest convector electric este ușor de instalat și poate fi amplasat pe podea, în orice încăpere din casa ta. Termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință, iar termostatul de siguranță și protecția anti-inghet îți oferă siguranța și protecția împotriva supraincalzirii.

Recomandat pentru încăperi de până la 17 m², acest convector electric poate încălzi rapid și uniform orice cameră din casa ta. Designul său elegant și modern, împreună cu culoarea albă și dimensiunile de 43.5 cm înălțime, 62 cm lățime și 14 cm adâncime fac din acest convector electric un accesoriu perfect pentru orice încăpere din casa ta.

Convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF are funcții precum termostatul ajustabil, termostatul de siguranță și protecția anti-inghet, împreună cu indicatorul luminos de funcționare și aeroterma, astfel încât poți controla temperatura într-un mod simplu și ușor.

În concluzie, convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector electric de top!

#4

Convector de perete TESY HEATECO CN03250EISW, 2500 W, Control electronic, IP 24, ERP 2018

Un avantaj al convectorului de perete TESY HEATECO CN03250EISW este că poate fi amplasat în orice încăpere din casa ta, oferindu-ți o încălzire rapidă și uniformă. De asemenea, cu funcțiile sale precum programarea întârziată, termostatul de siguranță, sleep mode și termostatul de camera reglabil, poți controla temperatura în mod precis și eficient.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector de perete are o adâncime de doar 9 cm, ceea ce poate fi insuficient pentru utilizatorii care doresc să încălzească încăperi mai mari. De asemenea, greutatea sa și dimensiunile de 45 cm înălțime și 100 cm lățime pot face mutarea sau amplasarea convectorului mai dificilă.

Descriere produs

Convectorul de perete TESY HEATECO CN03250EISW este soluția ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Cu o putere maximă de 2500 W și control electronic, poți ajusta temperatura cu ușurință și într-un mod precis.

Acest convector de perete este ușor de instalat și poate fi amplasat pe orice perete, în orice încăpere din casa ta. Clasa de protecție IP24 și recomandarea pentru încăperi de până la 28 m² îți oferă siguranța și protecția împotriva supraincalzirii.

Cu funcții precum programarea întârziată, termostatul de siguranță, sleep mode și termostatul de camera reglabil, acest convector de perete îți oferă un control simplu și ușor asupra temperaturii. Indicatorul luminos de funcționare îți arată starea dispozitivului în timp real, astfel încât poți monitoriza încălzirea în mod constant.

Designul elegant și modern, împreună cu dimensiunile de 45 cm înălțime, 100 cm lățime și 9 cm adâncime, fac din acest convector de perete un accesoriu perfect pentru orice încăpere din casa ta.

În concluzie, convectorul de perete TESY HEATECO CN03250EISW este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector de perete de top!

#5

Convector de perete TESY HEATECO CN03050EISW, 500 W, Control electronic, IP 24, ERP 2018

Un avantaj al convectorului de perete TESY HEATECO CN03050EISW este faptul că are o putere de încălzire de 500 W, ceea ce îl face ideal pentru încăperi mici, cum ar fi birouri, băi sau camere de oaspeți. De asemenea, cu funcțiile sale precum programarea întârziată, termostatul de siguranță, sleep mode și termostatul de camera reglabil, poți controla temperatura în mod precis și eficient.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector de perete are o putere de încălzire redusă, ceea ce poate fi insuficient pentru utilizatorii care doresc să încălzească încăperi mai mari. De asemenea, dimensiunile sale compacte de 44 cm înălțime, 45 cm lățime și 9 cm adâncime îl fac potrivit doar pentru încăperi mici, deci poate fi limitat în ceea ce privește utilizarea sa în casa ta.

Descriere produs

Convectorul de perete TESY HEATECO CN03050EISW este alegerea perfectă pentru a încălzi rapid și eficient încăperile mici din casa ta. Cu o putere maximă de 500 W și control electronic, poți ajusta temperatura cu ușurință și într-un mod precis.

Acest convector de perete poate fi amplasat pe orice perete, oferindu-ți o încălzire rapidă și uniformă în încăperi de până la 6 m². Clasa de protecție IP24 și funcțiile de siguranță precum programarea întârziată, termostatul de siguranță, sleep mode și termostatul de camera reglabil îți oferă protecție și siguranță împotriva supraincalzirii.

Indicatorul luminos de funcționare îți arată starea dispozitivului în timp real, astfel încât poți monitoriza încălzirea în mod constant. Designul elegant și modern, împreună cu dimensiunile de 44 cm înălțime, 45 cm lățime și 9 cm adâncime, fac din acest convector de perete un accesoriu perfect pentru orice încăpere din casa ta.

În concluzie, convectorul de perete TESY HEATECO CN03050EISW este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în încăperi mici din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector de perete de top!

#6

Convector electric de podea Star-Light CTJ2000BL, 2000W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Ventilator Turbo, Timer, Negru

Un avantaj al convectorului electric de podea Star-Light CTJ2000BL este reprezentat de ventilatorul Turbo, care îți permite să încălzești încăperea mult mai rapid decât cu alte modele similare. De asemenea, termostatul reglabil îți oferă control total asupra temperaturii, astfel încât să poți obține confortul termic dorit.
Un dezavantaj al acestui convector electric de podea este dimensiunea sa, care îl face mai potrivit pentru încăperi mai mici, de până la 20 m². Pentru încăperi mai mari, ar putea fi necesar să achiziționezi mai multe modele sau unul cu o putere mai mare.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este alegerea perfectă pentru încălzirea rapidă și eficientă a încăperilor tale de până la 20 m². Cu o putere maximă de 2000 W și 3 trepte de putere, poți alege nivelul de încălzire potrivit pentru nevoile tale.

Functia de ventilator turbo îți permite să încălzești încăperea mult mai rapid, în timp ce termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura și să o menții la un nivel optim pentru confortul tău. Acest convector electric de podea este prevăzut cu un timer de 24 de ore, astfel încât să poți programa pornirea și oprirea sa în funcție de programul tău.

Designul elegant și modern, împreună cu culoarea neagră și dimensiunile de 41 cm înălțime, 59 cm lățime și 10.5 cm adâncime, îl fac potrivit pentru orice tip de încăpere și pentru orice decor.

Convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este echipat cu un ventilator incorporat, un termostat de siguranță, un indicator luminos de funcționare și protecție anti-răsturnare. În plus, este prevăzut cu un mâner de transport pentru a-l putea muta cu ușurință în încăperi diferite.

În concluzie, convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în încăperile tale. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector electric de podea de top!

#7

Convector electric de podea TESY CN 202 ZF, 2000 W, 4 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Avantajul acestui convector electric de podea este faptul că are o putere mare de 2000W și 4 trepte de putere, ceea ce îi permite să încălzească eficient încăperi de până la 14m². De asemenea, dispune de funcția de ventilator turbo, care îmbunătățește distribuția aerului cald în încăpere și asigură o încălzire rapidă și uniformă.
Dezavantajul este că, deși are un design compact și poate fi montat pe podea, acesta ocupă destul de mult spațiu și nu poate fi montat pe perete, așa cum ar fi mai practic în anumite situații.

Descriere produs

Convectorul electric de podea TESY CN 202 ZF este o alegere excelentă pentru încălzirea rezidențială, datorită caracteristicilor sale tehnice și funcționale de top.

Unul dintre avantajele acestui convector electric este reprezentat de faptul că este echipat cu un ventilator incorporat, care îi permite să ofere încălzire rapidă și eficientă. Acesta este un beneficiu important pentru momentele în care aveți nevoie să încălziți rapid o încăpere rece sau umedă, fără să pierdeți timp prețios.

Un alt avantaj al convectorului electric de podea TESY CN 202 ZF este termostatul reglabil, care vă permite să setați temperatura dorită, astfel încât să obțineți confortul termic de care aveți nevoie în casă.

Dezavantajul acestui convector electric este reprezentat de faptul că este potrivit doar pentru încăperi de până la 14 m². Pentru încăperi mai mari, ar putea fi necesar să achiziționați mai multe modele sau unul cu o putere mai mare.

În general, convectorul electric de podea TESY CN 202 ZF este o alegere excelentă pentru încălzirea rapidă și eficientă a încăperilor mici și medii, cu un design compact și o gamă largă de funcții. Dacă căutați o soluție de încălzire eficientă și fiabilă, acesta poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

#8

Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Avantajul acestui convector electric de podea este eficienta energetica sporita, datorita treptelor de putere variabile si termostatului reglabil, ceea ce permite economisirea energiei electrice utilizate. In plus, prezinta o protectie anti-inghet utila pentru perioadele reci ale anului si este recomandat pentru incaperi de pana la 17 m², fiind ideal pentru camere de dimensiuni medii. De asemenea, are un design compact si elegant, fiind usor de integrat in decorul oricarei incaperi.
Dezavantajul consta in faptul ca nu are ventilator incorporat, ceea ce poate duce la o distributie mai lenta a caldurii in incaperi mai mari. Totodata, lipsa unui afisaj LCD poate face reglarea temperaturii mai putin precisa si mai putin convenabila pentru utilizatori.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Tesy CN 203 ZF este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă de încălzire a locuinței. Acesta vine cu multiple beneficii care îți vor face viața mai confortabilă.

Unul dintre avantajele majore ale acestui convector este termostatul de siguranță, care previne supraîncălzirea și asigură un mediu sigur pentru tine și familia ta. De asemenea, termostatul reglabil îți permite să setezi temperatura dorită în funcție de preferințele tale, astfel încât să te poți bucura de o încălzire personalizată și confortabilă.

Un alt beneficiu important este protecția anti-inghet, care îți oferă liniștea că dispozitivul tău va funcționa eficient chiar și în condiții de temperaturi scăzute. De asemenea, cele trei trepte de putere te ajută să economisești energie și bani, în funcție de nevoile tale de încălzire.

Designul compact și culoarea albă fac din acest convector o alegere estetică pentru orice tip de interior, iar absența ventilatorului îl face silentios, astfel încât să poți bucura de o încălzire fără zgomot.

Dezavantajul acestui convector este absența ventilatorului, care poate face încălzirea mai lentă decât alte modele. Totuși, acesta rămâne o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție de încălzire eficientă și sigură, fără a sacrifica liniștea și estetica interioară.

#9

Convector electric de podea Zass ZKG 01, 2000 W, Suprafata de sticla, Touch screen, Afisaj LCD, 3 functii, Montare pe perete, Alb

Avantajul acestui convector electric de podea Zass ZKG 01 este faptul ca are o suprafata eleganta din sticla si un panou de control tactil, ceea ce il face sa se potriveasca perfect cu orice decor modern al casei sau al biroului. De asemenea, are un afisaj LCD care afiseaza temperatura si functiile, facandu-l usor de utilizat si de monitorizat.
Dezavantajul este ca are o greutate destul de mare de 13 kg, ceea ce poate fi dificil de manevrat in timpul montarii sau a relocarii sale in alta camera.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Zass ZKG 01 este o alegere excelentă pentru încălzirea casei tale într-un mod eficient și elegant. Printre avantajele acestui produs se numără suprafața de sticlă care îi conferă un design modern și elegant, fiind astfel potrivit pentru orice tip de decor. De asemenea, este ușor de utilizat datorită panoului de control tactil și afișajului LCD, care oferă informații precise despre temperatura camerei și setările de încălzire.

Un alt avantaj este faptul că are 3 funcții utile – timer, anti-inghet și economie, astfel încât să poți ajusta temperatura și consumul de energie electrică în funcție de preferințele tale. De asemenea, protecția anti-inghet împiedică convectorul să se deterioreze în cazul în care temperatura scade prea mult.

Un dezavantaj ar putea fi greutatea mare a acestuia, care poate face dificilă mutarea acestuia dintr-o cameră în alta. Totuși, montarea acestuia pe perete poate fi o soluție pentru a evita această problemă și pentru a economisi spațiu.

În general, convectorul electric de podea Zass ZKG 01 este o alegere excelentă pentru încălzirea casei tale cu stil și eficiență. Cu designul său modern, funcțiile utile și panoul de control tactil, acesta va fi cu siguranță o alegere inteligentă pentru iarna care vine.

#10

Convector electric de perete Bosch HC 4000-20, 2000 W, Afisaj LED, Temporizator, Alb

Avantajul acestui convector electric de perete Bosch HC 4000-20 este acela că este dotat cu numeroase funcții utile, cum ar fi temporizatorul, afișajul LED și protecția împotriva înghețului. De asemenea, are un control electronic al temperaturii, care permite setarea precisă a temperaturii dorite și menținerea acesteia în mod constant. În plus, are o protecție la supraincalzire și o funcție de programare săptămânală.
Dezavantajul acestui produs ar putea fi prețul relativ ridicat comparativ cu alte convectoare electrice de perete de aceeași putere și caracteristici tehnice. De asemenea, dimensiunile sale relativ mari ar putea fi o problemă pentru persoanele care au nevoie de un convector electric de perete mai mic sau pentru încăperi mai mici, unde acesta ar putea fi prea mare și greu de montat.

Descriere produs

Convectorul electric de perete Bosch HC 4000-20 este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aiba o sursa de incalzire eficienta si sigura in locuinta lor. Un avantaj important al acestui produs este afisajul LED care permite monitorizarea temperaturii si a timpului ramas de functionare, astfel incat utilizatorii pot avea control total asupra confortului termic din camera.

In plus, acest convector electric de perete beneficiaza de multiple functii utile, cum ar fi temporizatorul, protectia impotriva inghetului, blocarea tastelor sau protectia la supraincalzire. Toate acestea asigura o functionare sigura si confortabila, iar designul sau modern, in culoarea alba, il face sa se potriveasca perfect in orice decor.

Cu o putere maxima de 2000 W, acest convector electric este potrivit pentru incaperi de pana la 20 m², asigurand o incalzire eficienta si uniforma a spatiului. Este fabricat dintr-un material durabil, metal, iar instalarea se face usor si rapid pe perete, datorita suprafetei de montare special concepute in acest scop.

Un dezavantaj al acestui produs ar putea fi greutatea sa relativ mare, de 5.4 Kg, insa acest aspect este compensat de durabilitatea si calitatea componentelor utilizate, care asigura o functionare indelungata si fara probleme.

In concluzie, convectorul electric de perete Bosch HC 4000-20 este o alegere excelenta pentru cei care cauta o solutie de incalzire eficienta, sigura si cu multiple functii utile. Cumpara-l acum si bucura-te de un confort termic optim in locuinta ta!

Evaluarile expertilor: Cel mai bun convector electric

Cel mai bun convector electric
#1 Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#2 Convector digital de perete sau pardoseala iVigo EPK 2500 W, control electronic, Termostat de siguranta, termostat reglabil, IP 24, ERP 2018
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#3 Convector electric de podea TESY CN 204 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#4 Convector de perete TESY HEATECO CN03250EISW, 2500 W, Control electronic, IP 24, ERP 2018
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#5 Convector de perete TESY HEATECO CN03050EISW, 500 W, Control electronic, IP 24, ERP 2018
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#6 Convector electric de podea Star-Light CTJ2000BL, 2000W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Ventilator Turbo, Timer, Negru
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#7 Convector electric de podea TESY CN 202 ZF, 2000 W, 4 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#8 Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#9 Convector electric de podea Zass ZKG 01, 2000 W, Suprafata de sticla, Touch screen, Afisaj LCD, 3 functii, Montare pe perete, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric
#10 Convector electric de perete Bosch HC 4000-20, 2000 W, Afisaj LED, Temporizator, Alb
Verifica pretul

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa