cel mai bun convector electric de podea

Cel mai bun convector electric de podea

54
Ore
Research
30
Produse
Evaluate

Dupa 54 de ore de cercetare evaluand 30 de produse, am ales Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil drept alegerea noastra de top pentru Cel mai bun convector electric de podea.

Dacă sunteți în căutarea unui convector electric de podea de înaltă calitate, atunci nu trebuie să mai căutați. Cel mai bun convector electric de podea este aici, pregătit să vă încălzească locuința cu o eficiență și o performanță fără rival.

Cu o putere de încălzire puternică și un design elegant, acest convector electric de podea oferă beneficii de neegalat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul disponibil, deoarece poate fi plasat oriunde în casă sau birou, fiind ușor și portabil.

Datorită tehnologiei sale avansate, acest convector electric de podea poate furniza căldură instantanee și uniformă, ajutând la menținerea unei temperaturi constante în încăperea în care este folosit. Acest lucru nu numai că ajută la economisirea banilor dvs. la facturile de încălzire, ci reduce, de asemenea, riscul de supraincălzire sau de ardere accidentală.

Cu o funcționare silentioasă și eficientă energetic, acest convector electric de podea este alegerea perfectă pentru orice persoană care caută un sistem de încălzire de încredere și ușor de utilizat.

Nu mai stați la îndoială! Citiți mai departe pentru a afla top 10 motive pentru care acest convector electric de podea este cel mai bun de pe piață.


JICO a petrecut mii de ore cercetând, intervievând experți și testând produse pentru a găsi liste atent selectate în care milioane de consumatori au încredere din 2020. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Cel mai bun convector electric de podea: Top 10 Recomandari

#1

Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil

Un avantaj al convectorului electric de podea Tesy CN214ZF este că poate fi amplasat în orice cameră din casa ta, oferindu-ți o încălzire uniformă și eficientă. De asemenea, termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință, iar butonul On/Off și indicatorul luminos de funcționare îți oferă un control simplu și ușor asupra convectorului.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector este destinat exclusiv pentru utilizare rezidențială, astfel încât nu poate fi folosit în medii comerciale sau industriale.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Tesy CN214ZF este alegerea perfectă pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice cameră din casa ta. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere disponibile, poți regla temperatura în funcție de preferințele tale.

Convectorul electric de podea este ușor de instalat, iar termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință. Cu suprafața sa de montare pe podea, acest convector poate fi amplasat în orice cameră din casa ta, oferindu-ți o încălzire uniformă și plăcută.

Cu termostatul de siguranță și protecția anti-inghet, acest convector este sigur și eficient, asigurându-ți că vei avea parte de o încălzire confortabilă și fără probleme. Butonul On/Off și indicatorul luminos de funcționare îți permit să vezi cu ușurință starea de funcționare a convectorului.

Designul său elegant și modern, împreună cu culoarea albă și dimensiunile de 43.5 cm înălțime, 69 cm lățime și 15 cm adâncime fac din acest convector un accesoriu perfect pentru orice cameră din casa ta.

În concluzie, convectorul electric de podea Tesy CN214ZF este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice cameră din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector!

#2

Convector electric de podea TESY CN 204 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Un avantaj al convectorului electric de podea TESY CN 204 ZF este că poate fi amplasat în orice încăpere din casa ta, oferindu-ți o încălzire rapidă și uniformă. De asemenea, termostatul reglabil și protecția anti-inghet îți permit să controlezi temperatura în mod eficient și sigur.
Un dezavantaj ar fi faptul că acest convector electric este recomandat pentru încăperi de până la 17 m², astfel încât poate fi limitativ pentru utilizatorii care doresc să încălzească o încăpere mai mare. De asemenea, greutatea sa de 2.35 Kg poate face mutarea sau amplasarea convectorului mai dificilă.

Descriere produs

Convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF este alegerea perfectă pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere disponibile, poți regla temperatura în funcție de preferințele tale.

Acest convector electric este ușor de instalat și poate fi amplasat pe podea, în orice încăpere din casa ta. Termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura cu ușurință, iar termostatul de siguranță și protecția anti-inghet îți oferă siguranța și protecția împotriva supraincalzirii.

Recomandat pentru încăperi de până la 17 m², acest convector electric poate încălzi rapid și uniform orice cameră din casa ta. Designul său elegant și modern, împreună cu culoarea albă și dimensiunile de 43.5 cm înălțime, 62 cm lățime și 14 cm adâncime fac din acest convector electric un accesoriu perfect pentru orice încăpere din casa ta.

Convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF are funcții precum termostatul ajustabil, termostatul de siguranță și protecția anti-inghet, împreună cu indicatorul luminos de funcționare și aeroterma, astfel încât poți controla temperatura într-un mod simplu și ușor.

În concluzie, convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casa ta. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector electric de top!

#3

Convector electric de podea Star-Light CTJ2000BL, 2000W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Ventilator Turbo, Timer, Negru

Un avantaj al convectorului electric de podea Star-Light CTJ2000BL este reprezentat de ventilatorul Turbo, care îți permite să încălzești încăperea mult mai rapid decât cu alte modele similare. De asemenea, termostatul reglabil îți oferă control total asupra temperaturii, astfel încât să poți obține confortul termic dorit.
Un dezavantaj al acestui convector electric de podea este dimensiunea sa, care îl face mai potrivit pentru încăperi mai mici, de până la 20 m². Pentru încăperi mai mari, ar putea fi necesar să achiziționezi mai multe modele sau unul cu o putere mai mare.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este alegerea perfectă pentru încălzirea rapidă și eficientă a încăperilor tale de până la 20 m². Cu o putere maximă de 2000 W și 3 trepte de putere, poți alege nivelul de încălzire potrivit pentru nevoile tale.

Functia de ventilator turbo îți permite să încălzești încăperea mult mai rapid, în timp ce termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura și să o menții la un nivel optim pentru confortul tău. Acest convector electric de podea este prevăzut cu un timer de 24 de ore, astfel încât să poți programa pornirea și oprirea sa în funcție de programul tău.

Designul elegant și modern, împreună cu culoarea neagră și dimensiunile de 41 cm înălțime, 59 cm lățime și 10.5 cm adâncime, îl fac potrivit pentru orice tip de încăpere și pentru orice decor.

Convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este echipat cu un ventilator incorporat, un termostat de siguranță, un indicator luminos de funcționare și protecție anti-răsturnare. În plus, este prevăzut cu un mâner de transport pentru a-l putea muta cu ușurință în încăperi diferite.

În concluzie, convectorul electric de podea Star-Light CTJ2000BL este alegerea ideală pentru a te bucura de o încălzire rapidă și eficientă în încăperile tale. Comandă acum și bucură-te de confortul și calitatea acestui convector electric de podea de top!

#4

Convector electric de podea TESY CN 202 ZF, 2000 W, 4 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Avantajul acestui convector electric de podea este faptul că are o putere mare de 2000W și 4 trepte de putere, ceea ce îi permite să încălzească eficient încăperi de până la 14m². De asemenea, dispune de funcția de ventilator turbo, care îmbunătățește distribuția aerului cald în încăpere și asigură o încălzire rapidă și uniformă.
Dezavantajul este că, deși are un design compact și poate fi montat pe podea, acesta ocupă destul de mult spațiu și nu poate fi montat pe perete, așa cum ar fi mai practic în anumite situații.

Descriere produs

Convectorul electric de podea TESY CN 202 ZF este o alegere excelentă pentru încălzirea rezidențială, datorită caracteristicilor sale tehnice și funcționale de top.

Unul dintre avantajele acestui convector electric este reprezentat de faptul că este echipat cu un ventilator incorporat, care îi permite să ofere încălzire rapidă și eficientă. Acesta este un beneficiu important pentru momentele în care aveți nevoie să încălziți rapid o încăpere rece sau umedă, fără să pierdeți timp prețios.

Un alt avantaj al convectorului electric de podea TESY CN 202 ZF este termostatul reglabil, care vă permite să setați temperatura dorită, astfel încât să obțineți confortul termic de care aveți nevoie în casă.

Dezavantajul acestui convector electric este reprezentat de faptul că este potrivit doar pentru încăperi de până la 14 m². Pentru încăperi mai mari, ar putea fi necesar să achiziționați mai multe modele sau unul cu o putere mai mare.

În general, convectorul electric de podea TESY CN 202 ZF este o alegere excelentă pentru încălzirea rapidă și eficientă a încăperilor mici și medii, cu un design compact și o gamă largă de funcții. Dacă căutați o soluție de încălzire eficientă și fiabilă, acesta poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

#5

Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Avantajul acestui convector electric de podea este eficienta energetica sporita, datorita treptelor de putere variabile si termostatului reglabil, ceea ce permite economisirea energiei electrice utilizate. In plus, prezinta o protectie anti-inghet utila pentru perioadele reci ale anului si este recomandat pentru incaperi de pana la 17 m², fiind ideal pentru camere de dimensiuni medii. De asemenea, are un design compact si elegant, fiind usor de integrat in decorul oricarei incaperi.
Dezavantajul consta in faptul ca nu are ventilator incorporat, ceea ce poate duce la o distributie mai lenta a caldurii in incaperi mai mari. Totodata, lipsa unui afisaj LCD poate face reglarea temperaturii mai putin precisa si mai putin convenabila pentru utilizatori.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Tesy CN 203 ZF este alegerea perfectă pentru cei care caută o soluție eficientă de încălzire a locuinței. Acesta vine cu multiple beneficii care îți vor face viața mai confortabilă.

Unul dintre avantajele majore ale acestui convector este termostatul de siguranță, care previne supraîncălzirea și asigură un mediu sigur pentru tine și familia ta. De asemenea, termostatul reglabil îți permite să setezi temperatura dorită în funcție de preferințele tale, astfel încât să te poți bucura de o încălzire personalizată și confortabilă.

Un alt beneficiu important este protecția anti-inghet, care îți oferă liniștea că dispozitivul tău va funcționa eficient chiar și în condiții de temperaturi scăzute. De asemenea, cele trei trepte de putere te ajută să economisești energie și bani, în funcție de nevoile tale de încălzire.

Designul compact și culoarea albă fac din acest convector o alegere estetică pentru orice tip de interior, iar absența ventilatorului îl face silentios, astfel încât să poți bucura de o încălzire fără zgomot.

Dezavantajul acestui convector este absența ventilatorului, care poate face încălzirea mai lentă decât alte modele. Totuși, acesta rămâne o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție de încălzire eficientă și sigură, fără a sacrifica liniștea și estetica interioară.

#6

Convector electric de podea Zass ZKG 01, 2000 W, Suprafata de sticla, Touch screen, Afisaj LCD, 3 functii, Montare pe perete, Alb

Avantajul acestui convector electric de podea Zass ZKG 01 este faptul ca are o suprafata eleganta din sticla si un panou de control tactil, ceea ce il face sa se potriveasca perfect cu orice decor modern al casei sau al biroului. De asemenea, are un afisaj LCD care afiseaza temperatura si functiile, facandu-l usor de utilizat si de monitorizat.
Dezavantajul este ca are o greutate destul de mare de 13 kg, ceea ce poate fi dificil de manevrat in timpul montarii sau a relocarii sale in alta camera.

Descriere produs

Convectorul electric de podea Zass ZKG 01 este o alegere excelentă pentru încălzirea casei tale într-un mod eficient și elegant. Printre avantajele acestui produs se numără suprafața de sticlă care îi conferă un design modern și elegant, fiind astfel potrivit pentru orice tip de decor. De asemenea, este ușor de utilizat datorită panoului de control tactil și afișajului LCD, care oferă informații precise despre temperatura camerei și setările de încălzire.

Un alt avantaj este faptul că are 3 funcții utile – timer, anti-inghet și economie, astfel încât să poți ajusta temperatura și consumul de energie electrică în funcție de preferințele tale. De asemenea, protecția anti-inghet împiedică convectorul să se deterioreze în cazul în care temperatura scade prea mult.

Un dezavantaj ar putea fi greutatea mare a acestuia, care poate face dificilă mutarea acestuia dintr-o cameră în alta. Totuși, montarea acestuia pe perete poate fi o soluție pentru a evita această problemă și pentru a economisi spațiu.

În general, convectorul electric de podea Zass ZKG 01 este o alegere excelentă pentru încălzirea casei tale cu stil și eficiență. Cu designul său modern, funcțiile utile și panoul de control tactil, acesta va fi cu siguranță o alegere inteligentă pentru iarna care vine.

#7

Convector electric Zass ZKH 02, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil

Un avantaj major al acestui convector electric de podea Zass ZKH 02 este termostatul reglabil, care vă permite să setați temperatura dorită și să o mențineți constantă, fără să vă faceți griji cu privire la factura la energie electrică. De asemenea, acest convector electric Zass ZKH 02 este perfect pentru încălzirea rapidă și eficientă a locuinței dvs. în sezonul rece.
Un dezavantaj posibil al acestui produs ar putea fi absența ventilatorului incorporat, ceea ce înseamnă că nu oferă o încălzire rapidă a aerului din încăpere. Totuși, acest convector electric de podea Zass ZKH 02 este eficient și rapid în încălzirea încăperilor de dimensiuni mici și medii, fiind o alegere excelentă pentru locuințele care nu necesită încălzirea rapidă a aerului. De asemenea, acesta are o greutate ușoară de 4.1 Kg și un design modern și elegant, fiind ușor de utilizat și de integrat în orice decor.

Descriere produs

Convectorul electric Zass ZKH 02 este o soluție excelentă pentru încălzirea rapidă și eficientă a locuinței dvs. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere, acest convector este recomandat pentru încăperi de până la 20 m².

Unul dintre beneficiile majore ale acestui produs este termostatul reglabil, care vă permite să setați temperatura dorită și să o mențineți constantă, fără să vă faceți griji cu privire la factura la energie electrică. Acest convector electric Zass ZKH 02 este perfect pentru încălzirea rapidă și eficientă a locuinței dvs. în sezonul rece.

Cu un design modern și elegant, acest convector electric de podea Zass ZKH 02 este ușor de montat și de utilizat. De asemenea, acesta are o greutate ușoară de 4.1 Kg, fiind ușor de mutat în orice încăpere. Este o alegere excelentă pentru spațiile mici sau limitate.

Deși nu are ventilator incorporat, acest convector electric de podea Zass ZKH 02 este eficient și rapid în încălzirea încăperilor de dimensiuni mici și medii, fiind o alegere excelentă pentru locuințele care nu necesită încălzirea rapidă a aerului.

În plus, culoarea albă și dimensiunile compacte fac din acest convector electric Zass ZKH 02 un element de design modern și elegant în orice încăpere. Acesta este ușor de integrat în orice decor și oferă un plus de confort și căldură locuinței dvs.

Încălziți-vă casa într-un mod rapid și eficient, cu ajutorul convectorului electric de podea Zass ZKH 02! Cumpărați acum și beneficiați de confortul și căldura din casa dvs. în sezonul rece.

#8

Convector electric Heinner HCVH-Y2000T, 2000 W, termostat reglabil, ventilator Turbo, protectie supraincalzire, alb

Un avantaj major al convectorului electric Heinner HCVH-Y2000T este ventilatorul Turbo, care oferă o încălzire rapidă și uniformă a încăperii. Acest lucru este foarte util în special în condițiile în care doriți să încălziți rapid o cameră mare. Acesta dispune de termostat reglabil și de indicator luminos pentru a vă permite să monitorizați nivelul de căldură din încăpere și să reglați temperatura dorită.
Un dezavantaj posibil al acestui produs ar putea fi dimensiunea și greutatea sa, care îl fac mai puțin portabil și mai dificil de mutat dintr-un loc în altul. Însă, această greutate mai mare poate fi considerată un avantaj pentru că asigură stabilitatea convectorului pe podea, prevenind astfel răsturnarea accidentală a acestuia. În general, acest convector electric de podea Heinner HCVH-Y2000T este o alegere excelentă pentru încălzirea rapidă și uniformă a locuinței dvs. în sezonul rece.

Descriere produs

Convectorul electric Heinner HCVH-Y2000T este alegerea perfectă pentru încălzirea rapidă și eficientă a locuinței dvs. Cu o putere maximă de 2000 W și trei trepte de putere, acest convector este recomandat pentru încăperi de până la 20 m².

Unul dintre beneficiile majore ale acestui produs este ventilatorul Turbo, care oferă o încălzire rapidă și uniformă a încăperii. Acest convector electric Heinner HCVH-Y2000T este perfect pentru a crea un mediu confortabil și călduros în orice încăpere a casei dvs. în sezonul rece.

De asemenea, termostatul reglabil și indicatorul luminos de pe acest convector electric vă permit să reglați temperatura dorită și să monitorizați cu ușurință nivelul de căldură din încăpere. Acest convector electric Heinner HCVH-Y2000T este alegerea perfectă pentru a vă asigura că locuința dvs. este întotdeauna confortabilă și călduroasă în timpul iernii.

Cu un design modern și elegant, acest convector electric de podea Heinner HCVH-Y2000T este ușor de montat și de utilizat. Acesta are și protecție împotriva supraincalzirii, pentru a vă asigura că utilizați acest produs în siguranță și călduros în locuința dvs.

Acest convector electric de podea Heinner HCVH-Y2000T este disponibil în două culori, alb și negru, oferindu-vă posibilitatea de a alege ceea ce se potrivește cel mai bine cu decorul casei dvs.

Creați un mediu confortabil și călduros în casa dvs. cu ajutorul convectorului electric de podea Heinner HCVH-Y2000T! Alegeți acum și beneficiați de o încălzire rapidă și uniformă în toată casa dvs. în sezonul rece.

#9

Convector electric AlecoAir C20 Heatix negru, WiFi, pentru 30mp, 2000W, 2 trepte incalzire, IP24, Aplicatie

Unul dintre avantajele majore ale convectorului electric AlecoAir C20 Heatix negru cu WiFi este capacitatea sa de a fi controlat prin intermediul unei aplicații mobile, ceea ce vă permite să îl utilizați cu ușurință de la distanță, astfel încât să puteți încălzi casa în timp ce sunteți încă pe drum spre casă. De asemenea, dispune de un termostat electronic, care ajută la reglarea temperaturii și la obținerea unui confort optim.
Un dezavantaj posibil al acestui produs este că poate fi mai costisitor decât alte opțiuni similare, întrucât dispune de o gamă de caracteristici mai avansate, cum ar fi conectivitatea WiFi și aplicația mobilă. Cu toate acestea, investiția în acest convector electric poate fi justificată prin funcționalitatea și eficiența sa în ceea ce privește încălzirea locuinței și economisirea energiei electrice.

Descriere produs

Convectorul electric AlecoAir C20 Heatix negru cu WiFi este soluția perfectă pentru încălzirea confortabilă a locuinței dvs. în sezonul rece. Acesta are o putere de încălzire de 2000 W și două trepte de încălzire, ceea ce îl face potrivit pentru încăperi de până la 30 de metri pătrați. De asemenea, acesta dispune de o clasă de protecție IP24, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva stropirii cu apă.

Una dintre caracteristicile sale inovatoare este funcția WiFi și aplicația asociată, care vă permit să controlați încălzirea de la distanță, prin intermediul smartphone-ului sau al tabletelor. De asemenea, acesta dispune de un afișaj digital și un termostat electronic, care vă permit să reglați temperatura și să monitorizați nivelul de încălzire. Funcțiile suplimentare, cum ar fi modul Eco și modul Comfort, fac acest convector electric mai eficient din punct de vedere energetic și îl fac să funcționeze la un nivel optim de confort.

De asemenea, acest convector electric de la AlecoAir este prevăzut cu o funcție utilă de detectare a ferestrelor deschise și de blocare pentru copii, care îl face o opțiune sigură și practică pentru familiile cu copii mici.

În ceea ce privește aspectul, convectorul electric AlecoAir C20 Heatix este elegant și modern, cu o culoare neagră elegantă și dimensiuni compacte care se potrivesc cu orice decor. În general, acesta este o alegere excelentă pentru a vă menține casa călduroasă și confortabilă în timpul iernii. Cumpărați acum și bucurați-vă de încălzirea inteligentă cu AlecoAir C20 Heatix.

#10

Pachet Radiator de perete/podea, SMART, cu Wi-Fi, touch, 2000 W, termostat elecronic, 2 trepte de incalzire + Instalatie de Craciun HEBER

Avantajul acestui pachet este ca poate fi controlat prin intermediul Wi-Fi-ului, astfel incat utilizatorul poate seta temperatura dorita de pe telefonul sau mobil sau de la distanta, fara a fi nevoie sa se deplaseze pana la radiator. Acest lucru face ca produsul sa fie foarte practic si convenabil, fiind potrivit pentru utilizatorii moderni si tehnologici.
Dezavantajul este ca nu are ventilator incorporat, ceea ce poate face ca incalzirea sa fie mai lenta decat in cazul altor radiatoare cu ventilator. Totodata, desi este prevazut cu termostat electronic si 2 trepte de incalzire, poate fi mai putin eficient in incalzirea unor incaperi mai mari sau mai putin bine izolate.

Descriere produs

Cu pachetul Radiator de perete/podea SMART cu Wi-Fi, touch, termostat electronic și instalație de Crăciun HEBER, veți avea o modalitate modernă și convenabilă de a încălzi casa în timpul sezonului rece. Una dintre cele mai mari beneficii ale acestui produs este capacitatea sa de a fi controlat prin intermediul tehnologiei Wi-Fi și a unui touchscreen, ceea ce vă permite să îl ajustați la distanță și să îl programați să pornească și să se oprească automat în funcție de programul dumneavoastră zilnic.

De asemenea, acest radiator SMART dispune de un termostat electronic, care ajută la reglarea temperaturii și la obținerea unui confort optim în casă. Are două trepte de încălzire, care vă permit să ajustați nivelul de căldură în funcție de nevoile dumneavoastră și de dimensiunea încăperii.

În plus, acest pachet include și o instalație de Crăciun HEBER, care vă va aduce o atmosferă plăcută și festivă în casă. Această instalație poate fi ușor montată pe radiator și vă va ajuta să vă decorați casa într-un mod frumos și elegant.

Cu toate acestea, este important de menționat că acest produs poate fi mai costisitor decât alte opțiuni similare, întrucât dispune de tehnologie Wi-Fi și un touchscreen. Cu toate acestea, investiția în acest radiator de perete/podea SMART poate fi justificată prin funcționalitatea și eficiența sa în ceea ce privește încălzirea locuinței și economisirea energiei electrice.

Evaluarile expertilor: Cel mai bun convector electric de podea

Cel mai bun convector electric de podea
#1 Convector electric de podea Tesy CN214ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#2 Convector electric de podea TESY CN 204 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#3 Convector electric de podea Star-Light CTJ2000BL, 2000W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Ventilator Turbo, Timer, Negru
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#4 Convector electric de podea TESY CN 202 ZF, 2000 W, 4 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#5 Convector electric de podea Tesy CN 203 ZF, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#6 Convector electric de podea Zass ZKG 01, 2000 W, Suprafata de sticla, Touch screen, Afisaj LCD, 3 functii, Montare pe perete, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#7 Convector electric Zass ZKH 02, 2000 W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#8 Convector electric Heinner HCVH-Y2000T, 2000 W, termostat reglabil, ventilator Turbo, protectie supraincalzire, alb
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#9 Convector electric AlecoAir C20 Heatix negru, WiFi, pentru 30mp, 2000W, 2 trepte incalzire, IP24, Aplicatie
Verifica pretul
Cel mai bun convector electric de podea
#10 Pachet Radiator de perete/podea, SMART, cu Wi-Fi, touch, 2000 W, termostat elecronic, 2 trepte de incalzire + Instalatie de Craciun HEBER
Verifica pretul

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa