cel mai bun calorifer electric

Cel mai bun calorifer electric

59
Ore
Research
50
Produse
Evaluate

Dupa 59 de ore de cercetare evaluand 50 de produse, am ales Calorifer electric TESY CB 3014 E01 R, 3000 W, 14 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet drept alegerea noastra de top pentru Cel mai bun calorifer electric.

Dacă căutați o modalitate eficientă de a încălzi casa sau biroul, cel mai bun calorifer electric este alegerea perfectă. Încălzirea electrică oferă o mulțime de avantaje, fiind o opțiune mai economică și mai sigură decât încălzirea cu gaz.

Cu un design modern și compact, acest calorifer electric este ușor de utilizat și de instalat. Este disponibil într-o varietate de dimensiuni și puteri, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia în orice încăpere, indiferent de dimensiunea acesteia.

Cu o eficiență ridicată și un consum redus de energie, acest calorifer electric poate fi reglat pentru a asigura temperatura ideală în încăpere. De asemenea, acesta are o funcționare silențioasă, astfel încât nu va fi un deranj pentru utilizatorii din încăpere.

Un alt avantaj al acestui calorifer electric este faptul că nu necesită întreținere și nu prezintă riscul de scurgeri de gaz sau alte probleme de siguranță asociate cu încălzirea cu combustibil.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre cel mai bun calorifer electric de pe piață, nu ezitați să citiți mai departe pentru a descoperi top 10 motive pentru care acesta este alegerea perfectă pentru încălzirea casei sau biroului dumneavoastră.


JICO a petrecut mii de ore cercetând, intervievând experți și testând produse pentru a găsi liste atent selectate în care milioane de consumatori au încredere din 2020. Puteti afla mai multe despre procesul nostru de examinare aici.

Cel mai bun calorifer electric: Top 10 Recomandari

#1

Calorifer electric TESY CB 3014 E01 R, 3000 W, 14 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Un avantaj al caloriferului electric TESY CB 3014 E01 R este puterea sa mare de 3000 W, care poate încălzi rapid o cameră de dimensiuni medii sau mari. De asemenea, prezintă o gamă variată de caracteristici, cum ar fi termostatul reglabil și protecția anti-inghet, care îmbunătățesc performanțele sale și asigură un confort termic optim în orice moment.
Un dezavantaj ar fi faptul că are o greutate destul de mare de 17.38 Kg, ceea ce poate face dificilă mutarea sau reamplasarea sa în cazul în care este necesar. De asemenea, caracteristicile sale mecanice pot fi percepute de unii utilizatori ca fiind mai puțin intuitive decât cele ale unui dispozitiv digital sau cu panou de control touch.

Descriere produs

Caloriferul electric TESY CB 3014 E01 R este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa incalzeasca rapid si eficient camerele rezidentiale sau de birou, dar si pentru cei care doresc sa economiseasca energie si bani.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui calorifer electric este puterea sa mare de 3000 W, care il face capabil sa incalzeasca rapid camerele de dimensiuni medii si mari. De asemenea, cele 14 elementi ai acestui calorifer asigura o distributie uniforma a caldurii in camera, pentru un confort termic ridicat. Termostatul reglabil permite setarea temperaturii ideale, iar termostatul de siguranta si protectia anti-inghet asigura siguranta si protectie suplimentara.

In plus, caloriferul electric TESY CB 3014 E01 R vine cu trei trepte de putere si un buton On/Off, pentru a putea fi adaptat nevoilor de incalzire ale utilizatorului. Acesta dispune si de roti pentru transport si un loc de stocare pentru cablu, pentru a putea fi usor de mutat si depozitat.

Un dezavantaj al acestui produs poate fi dimensiunea sa, avand in vedere ca este mai mare si mai greu decat alte calorifere electrice disponibile pe piata. Cu toate acestea, acest aspect este justificat de puterea sa mare si de capacitatea de a incalzi rapid si eficient camerele mari.

In concluzie, caloriferul electric TESY CB 3014 E01 R este o alegere ideala pentru cei care doresc sa beneficieze de o incalzire rapida si eficienta, dar si pentru cei care doresc sa economiseasca energie si bani. Acest produs este sigur, usor de utilizat si ofera confort termic ridicat.

#2

Calorifer electric cu ulei Star-Light YOH13B, 2500 W, 13 elementi 145 x 582 mm, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Negru

Un avantaj al acestui calorifer electric cu ulei Star-Light YOH13B este că are o putere maximă mare de 2500W și trei trepte de putere, astfel încât poate fi reglat la temperatura dorită și poate încălzi rapid camera în care este amplasat.
Un dezavantaj ar fi că este destul de greu, cu o greutate de 14,18 kg, ceea ce poate face mutarea sa dintr-o cameră în alta dificilă pentru unele persoane.

Descriere produs

Caloriferul electric cu ulei Star-Light YOH13B, dotat cu 13 elemente de încălzire și 5 canale de ulei, este alegerea perfectă pentru a vă menține locuința caldă și confortabilă pe timpul iernii. Cu o putere maximă de 2500W, acesta vă permite să reglați căldura în funcție de preferințele și necesitățile dvs., având la dispoziție 3 trepte de putere – 1000W, 1500W și 2500W.

Fiind prevăzut cu un termostat de cameră reglabil, caloriferul poate fi setat la temperatura dorită, asigurând astfel căldura necesară pentru a crea un mediu plăcut și confortabil în casa dvs. De asemenea, are și un indicator luminos de functionare, care vă permite să vedeți cu ușurință dacă este în funcțiune sau nu.

Cu o dimensiune de 145 x 582 mm, caloriferul este compact și ușor de amplasat în orice cameră. De asemenea, este prevăzut cu roți pentru transport și un loc de stocare pentru cablu, astfel încât să puteți să-l mutați cu ușurință de la o cameră la alta și să îl depozitați cu ușurință atunci când nu este în uz.

În plus, acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOH13B vine într-un design modern și elegant, de culoare negru, astfel încât să se potrivească perfect cu orice decor al camerei.

Nu ratați șansa de a vă asigura confortul în locuința dvs. și alegeți acum acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOH13B!

#3

Calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13, 2500 W, 13 elementi 145 x 582 mm, Timer, Ventilator, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Gri

Un avantaj al acestui calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13 este faptul că are un timer și un ventilator, care îmbunătățesc eficiența sa și vă ajută să economisiți energie. Timerul vă permite să setați momentul în care caloriferul se va opri, astfel încât să nu mai fiți nevoit să vă faceți griji cu privire la oprirea acestuia și la consumul de energie. Ventilatorul, pe de altă parte, ajută la distribuirea uniformă a căldurii în încăpere, asigurând astfel o încălzire rapidă și uniformă.
Un dezavantaj ar fi greutatea sa, de 14,13 kg, ceea ce poate face mutarea sa dintr-o cameră în alta mai dificilă pentru unele persoane.

Descriere produs

Caloriferul electric cu ulei Star-Light YOHF13 este un dispozitiv puternic și eficient care vă ajută să vă mențineți locuința caldă și confortabilă în timpul iernii. Cu o putere maximă de 2500W și 13 elemente de încălzire, acesta oferă o încălzire rapidă și uniformă a încăperii.

De asemenea, acesta vine cu trei trepte de putere, 1000W, 1500W și 2500W, astfel încât puteți regla temperatura în funcție de nevoile și preferințele dvs. În plus, termostatul reglabil vă permite să setați temperatura dorită și să mențineți confortul în cameră.

Caloriferul electric cu ulei Star-Light YOHF13 este dotat și cu un timer și un ventilator, care îmbunătățesc performanța sa și eficiența energetică. Timerul vă permite să setați momentul în care caloriferul se va opri, astfel încât să economisiți energie și să vă mențineți factura la încălzire la un nivel scăzut. Ventilatorul, pe de altă parte, ajută la distribuirea căldurii în întreaga cameră, asigurând astfel o încălzire uniformă și rapidă.

Cu un indicator luminos de funcționare, acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13 vă permite să știți întotdeauna dacă este în funcțiune sau nu. De asemenea, are și un loc de stocare pentru cablu și roți pentru transport, ceea ce face mutarea sa de la o cameră la alta ușoară și confortabilă.

În plus, acesta vine cu un design modern și elegant, într-o culoare gri, care se va potrivi perfect cu orice decor al camerei.

Nu ratați oportunitatea de a vă menține locuința caldă și confortabilă cu ajutorul acestui calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13. Cumpărați acum și bucurați-vă de beneficiile oferite de acest produs de înaltă calitate!

#4

Calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9, 2000 W, 9 elementi 145 x 582 mm, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Gri

Un avantaj al acestui calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9 este faptul că este compact și ușor de amplasat în orice cameră, cu o greutate de doar 10,37 kg. De asemenea, este prevăzut cu roți pentru transport și un loc de stocare pentru cablu, ceea ce îl face ușor de mutat și depozitat.
Un dezavantaj ar fi faptul că are doar 9 elemente de încălzire, ceea ce poate fi insuficient pentru încăperi mari sau pentru condiții de îngheț severe.

Descriere produs

Caloriferul electric cu ulei Star-Light YOH9 este alegerea perfectă pentru a vă menține locuința caldă și confortabilă în timpul iernii. Cu o putere maximă de 2000W și 9 elemente de încălzire, acesta poate încălzi rapid și uniform orice încăpere.

Fiind dotat cu trei trepte de putere – 800W, 1200W și 2000W – acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9 vă permite să reglați temperatura în funcție de nevoile și preferințele dvs. De asemenea, termostatul reglabil vă permite să setați temperatura dorită și să mențineți confortul în cameră.

Caloriferul electric cu ulei Star-Light YOH9 vine cu multe funcții și caracteristici utile, precum protectia anti-inghet, butonul On/Off, locul de stocare pentru cablu și roțile pentru transport, astfel încât să vă poată fi ușor deplasat dintr-o cameră în alta și depozitat cu ușurință. De asemenea, are și un indicator luminos de funcționare, astfel încât să puteți vedea dacă este în funcțiune sau nu.

În plus, acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9 are un design modern și elegant, într-o culoare gri, care se va potrivi perfect cu orice decor al camerei.

Cu acest produs de înaltă calitate, veți avea parte de un mediu plăcut și confortabil în casa dvs. în timpul iernii. Nu ratați oportunitatea de a vă asigura confortul și cumpărați acum acest calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9!

#5

Calorifer TESY CC 3012 E05 R, 3000 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet

Un avantaj al Caloriferului TESY CC 3012 E05 R este eficiența sa ridicată în încălzirea încăperilor, datorită puterii sale maxime de 3000 W și a numărului său de 12 elementi. În plus, termostatul reglabil îți permite să ajustezi temperatura în funcție de nevoile tale și să economisești energie electrică.
Un dezavantaj al acestui calorifer este greutatea sa ridicată de 17 kg, care poate face dificilă mutarea sau depozitarea sa în anumite spații restrânse.

Descriere produs

Vrei să încălzești rapid casa ta în zilele friguroase de iarnă? Caloriferul TESY CC 3012 E05 R este alegerea perfectă! Cu o putere maximă de 3000 W și 12 elementi, încălzește camera în câteva minute.

Și nu trebuie să îți faci griji cu privire la siguranța ta, deoarece acest calorifer are un termostat de siguranță și o protecție anti-inghet. Dar cel mai bun lucru este că termostatul reglabil îți permite să ajustezi căldura în funcție de preferințele tale, astfel încât să poți avea întotdeauna temperatura perfectă.

Designul său compact îți permite să îl depozitezi în orice colț al casei tale și chiar îl poți muta cu ușurință datorită roților de transport. Și dacă îți faci griji cu privire la consumul de energie electrică, nu mai trebuie să o faci, deoarece caloriferul are 3 trepte de putere, 3000 W, 1800 W și 1200 W, astfel încât poți economisi bani.

Și cel mai important, atunci când cumperi Caloriferul TESY CC 3012 E05 R, cumperi o garanție a calității și fiabilității. În plus, este ușor de utilizat, cu un buton de pornire și oprire și un indicator luminos de funcționare.

În concluzie, Caloriferul TESY CC 3012 E05 R este alegerea perfectă pentru tine dacă îți dorești un calorifer eficient, sigur și fiabil. Nu pierde această oportunitate și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături.

#6

Calorifer electric cu ulei Zass ZR 11 E, 2500 W, 11 elementi, termostat reglabil, protectie la supraincalzire

Un avantaj al Caloriferului electric cu ulei Zass ZR 11 E este eficiența sa ridicată în încălzirea camerelor, datorită puterii sale maxime de 2500 W și a numărului său de 11 elementi. În plus, termostatul reglabil îți permite să ajustezi temperatura în funcție de nevoile tale și să economisești energie electrică.
Un dezavantaj al acestui calorifer este greutatea sa relativ ridicată de 10.3 kg, care poate face dificilă mutarea sau depozitarea sa în anumite spații restrânse.

Descriere produs

Ai nevoie de o sursă de căldură eficientă și ușor de utilizat pentru a încălzi camera ta în zilele reci de iarnă? Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 11 E este alegerea perfectă pentru tine!

Cu o putere maximă de 2500 W și 11 elementi, acest calorifer îți poate oferi încălzire rapidă și uniformă pentru o cameră de până la 20 de metri pătrați. Dar cel mai bun lucru este că termostatul reglabil îți permite să controlezi temperatura și să o ajustezi în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să ai întotdeauna temperatura potrivită.

În plus, caloriferul electric cu ulei Zass ZR 11 E este prevăzut cu o protecție la supraincalzire, care îți oferă un plus de siguranță. Poți fi sigur că te vei bucura de o încălzire confortabilă și fără probleme.

Designul său compact și manevrabilitatea ușoară îți permit să îl muti și să îl depozitezi cu ușurință oriunde dorești. Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 11 E are roți pentru transport, maner de transport și loc de depozitare a cablului, astfel încât să poți să-l iei cu tine oriunde ai nevoie de încălzire suplimentară.

În concluzie, Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 11 E este alegerea perfectă pentru a încălzi casa ta într-un mod eficient și confortabil. Așadar, nu mai sta pe gânduri și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături pentru a te bucura de căldură și confort în zilele reci de iarnă!

#7

Calorifer TESY CC 2510 E05 R, 2500 W, 10 elementi, 3 trepte putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet, Alb

Un avantaj al Caloriferului TESY CC 2510 E05 R este eficiența sa ridicată în încălzirea încăperilor, datorită puterii sale maxime de 2500 W și a numărului său de 10 elementi. În plus, termostatul reglabil îți permite să ajustezi temperatura în funcție de preferințele tale și să economisești energie electrică.
Un dezavantaj al acestui calorifer este greutatea sa relativ ridicată de 15.21 kg, care poate face dificilă mutarea sau depozitarea sa în anumite spații restrânse.

Descriere produs

Dacă dorești să te bucuri de confortul unei încălziri eficiente și sigure în casa ta, atunci Caloriferul TESY CC 2510 E05 R este alegerea perfectă pentru tine! Cu o putere maximă de 2500 W și 10 elementi, acest calorifer încălzește rapid camera și o menține la o temperatură confortabilă, pentru a te simți mereu bine în propria ta casă.

Termostatul reglabil îți permite să ajustezi temperatura în funcție de preferințele tale și de necesitățile camerei, astfel încât să poți economisi energie și să ai întotdeauna o încălzire optimă. În plus, protecția anti-inghet îți oferă un plus de siguranță, asigurându-te că dispozitivul va funcționa întotdeauna în condiții de siguranță.

Caloriferul TESY CC 2510 E05 R are o funcție de termostat de siguranță, astfel încât să nu trebuie să îți faci griji cu privire la supraîncălzirea dispozitivului. De asemenea, este ușor de utilizat, cu un buton de pornire și oprire și un indicator luminos de funcționare. În plus, roțile de transport îți permit să îl muti cu ușurință și să îl depozitezi oriunde în casă.

În concluzie, Caloriferul TESY CC 2510 E05 R este o alegere excelentă pentru a te bucura de încălzire confortabilă și sigură în casa ta. Așadar, nu mai sta pe gânduri și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături pentru a-ți îmbunătăți experiența de încălzire și pentru a te bucura de confortul casei tale.

#8

Calorifer electric Heinner HOH-SD11ECOBK, 2500 W, 11 elementi 145 x 590mm, termostat ajustabil, 3 setari de temperatura, control digital, functie ECO, timer 24h, protectie impotriva supraincalzirii, sistem siguranta in caz de rasturnare

Un avantaj al Caloriferului electric Heinner HOH-SD11ECOBK este faptul că are o multitudine de funcții inteligente, cum ar fi termostatul ajustabil, funcția ECO și temporizatorul de 24 de ore, care îți permit să economisești energie electrică și să ajustezi încălzirea în funcție de preferințele tale.
Un dezavantaj al acestui calorifer ar fi dimensiunile sale relativ mari, având dimensiunile de 145 x 590 mm, care poate face dificilă amplasarea acestuia în anumite spații restrânse.

Descriere produs

Dacă ești în căutarea unui calorifer electric eficient și inteligent, atunci Heinner HOH-SD11ECOBK este alegerea perfectă pentru tine! Acest calorifer are o putere maximă de 2500 W și 11 elementi, oferind încălzire rapidă și uniformă pentru orice încăpere. Dar cel mai important, are funcții inteligente care îți vor face viața mult mai ușoară.

Termostatul ajustabil îți permite să controlezi temperatura și să o ajustezi în funcție de nevoile tale specifice, pentru a obține întotdeauna temperatura perfectă. Cu 3 setări de temperatură și un control digital, poți ajusta încălzirea la preferințele tale personale.

Heinner HOH-SD11ECOBK are și o funcție ECO, care te ajută să economisești energie electrică și să reduci costurile de încălzire. În plus, este prevăzut cu un temporizator de 24 ore, astfel încât poți seta încălzirea în funcție de programul tău zilnic.

Acest calorifer electric are, de asemenea, protecție împotriva supraincalzirii și un sistem de siguranță în caz de răsturnare, oferindu-ți o încălzire sigură și fără probleme. Designul său modern și culoarea sa neagră îl fac să se potrivească perfect în orice cameră.

În concluzie, Heinner HOH-SD11ECOBK este un calorifer electric inteligent, eficient și sigur, care îți oferă toate funcțiile de care ai nevoie pentru a te bucura de confortul unei încălziri optime. Așadar, nu mai sta pe gânduri și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături pentru a te bucura de confort și eficiență în casa ta.

#9

Calorifer electric Rowenta Intensium BU2620F0, 2000W, oprire automata, termostat mecanic

Un avantaj al Caloriferului electric Rowenta Intensium BU2620F0 este eficiența sa ridicată, datorată puterii maxime de 2000 W și a numărului său de 9 elementi. De asemenea, are o funcție ECO, care îți permite să economisești energie electrică și să reduci costurile de încălzire.
Un dezavantaj al acestui calorifer electric poate fi greutatea sa relativ ridicată de 11.4 kg, ceea ce poate face dificilă mutarea sau depozitarea acestuia în anumite spații restrânse.

Descriere produs

Dacă ești în căutarea unui calorifer electric puternic și fiabil, atunci Rowenta Intensium BU2620F0 este alegerea perfectă pentru tine! Cu o putere maximă de 2000 W și 9 elementi, acest calorifer încălzește rapid și uniform orice încăpere, indiferent de dimensiune.

Termostatul mecanic îți permite să ajustezi temperatura în funcție de nevoile tale și de preferințele tale personale. Și, cu o oprire automată, poți avea încredere că dispozitivul va fi întotdeauna sigur și fără probleme.

Rowenta Intensium BU2620F0 este un calorifer electric silențios și eficient, cu o funcție ECO, care îți permite să economisești energie electrică și să reduci costurile de încălzire. Designul său compact și manerele pentru transport îți permit să îl muti cu ușurință în orice loc din casă.

În plus, acest calorifer are un termostat de siguranță la supraincalzire, astfel încât să poți avea încredere că dispozitivul va fi întotdeauna sigur și fără probleme. LED-ul de control îți permite să verifici starea dispozitivului și să îl oprești când nu este necesară încălzirea.

În concluzie, Rowenta Intensium BU2620F0 este un calorifer electric eficient, fiabil și sigur, care îți oferă toate funcțiile de care ai nevoie pentru a te bucura de confortul unei încălziri optime. Așadar, nu mai sta pe gânduri și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături pentru a te bucura de confort și eficiență în casa ta.

#10

Calorifer electric Rowenta Intesium Turbo BU2751F0, 2500 W, functie anti-inghet, 25-30 m2, negru/gri

Un avantaj al Caloriferului electric Rowenta Intesium Turbo BU2751F0 este faptul că are o putere maximă de 2500 W și 12 elementi, ceea ce îl face potrivit pentru încăperi de până la 30m², încălzind rapid și uniform orice încăpere.
Un dezavantaj al acestui calorifer electric poate fi faptul că are un panou de control mecanic, ceea ce poate fi mai puțin intuitiv și mai dificil de folosit decât panourile de control digitale.

Descriere produs

Dacă îți dorești o încălzire rapidă și eficientă în orice încăpere din casă, atunci trebuie să ai un calorifer electric Rowenta Intesium Turbo BU2751F0! Cu o putere maximă de 2500 W și 12 elementi, acest calorifer încălzește orice încăpere cu suprafață de până la 30m² în timp record.

Termostatul ajustabil îți permite să reglezi temperatura în funcție de nevoile tale și de preferințele tale personale. De asemenea, cu funcția anti-inghet, îți poți proteja încăperea de temperaturile extreme și de a împiedica formarea gheții.

Rowenta Intesium Turbo BU2751F0 este un calorifer electric ușor de pozitionat și de transportat, cu un design compact și modern în culorile negru și gri. Încălzirea este silențioasă și puterea poate fi ajustată în funcție de nevoile tale.

Acest calorifer electric Rowenta Intesium Turbo BU2751F0 îți oferă un confort termic optim în orice încăpere, fiind ușor de folosit și eficient în utilizare. Deci nu mai sta pe gânduri și adaugă-l acum în coșul tău de cumpărături pentru a te bucura de confort și eficiență în casa ta.

Evaluarile expertilor: Cel mai bun calorifer electric

Cel mai bun calorifer electric
#1 Calorifer electric TESY CB 3014 E01 R, 3000 W, 14 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#2 Calorifer electric cu ulei Star-Light YOH13B, 2500 W, 13 elementi 145 x 582 mm, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Negru
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#3 Calorifer electric cu ulei Star-Light YOHF13, 2500 W, 13 elementi 145 x 582 mm, Timer, Ventilator, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Gri
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#4 Calorifer electric cu ulei Star-Light YOH9, 2000 W, 9 elementi 145 x 582 mm, 5 canale ulei, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Indicator luminos, Gri
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#5 Calorifer TESY CC 3012 E05 R, 3000 W, 12 elementi, 3 trepte de putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#6 Calorifer electric cu ulei Zass ZR 11 E, 2500 W, 11 elementi, termostat reglabil, protectie la supraincalzire
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#7 Calorifer TESY CC 2510 E05 R, 2500 W, 10 elementi, 3 trepte putere, Termostat de siguranta, Termostat reglabil, Protectie anti-inghet, Alb
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#8 Calorifer electric Heinner HOH-SD11ECOBK, 2500 W, 11 elementi 145 x 590mm, termostat ajustabil, 3 setari de temperatura, control digital, functie ECO, timer 24h, protectie impotriva supraincalzirii, sistem siguranta in caz de rasturnare
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#9 Calorifer electric Rowenta Intensium BU2620F0, 2000W, oprire automata, termostat mecanic
Verifica pretul
Cel mai bun calorifer electric
#10 Calorifer electric Rowenta Intesium Turbo BU2751F0, 2500 W, functie anti-inghet, 25-30 m2, negru/gri
Verifica pretul

Lasa-ne un feedback

Staff Editorial

JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.

Te-ar putea interesa