UPDATE: Dupa 55 de ore de cercetare evaluand 32 de produse, am ales DJI Mini 2 ca alegere de top pentru cea mai buna drona pentru incepatori. Daca nu esti pe graba, te invitam sa dai click si vezi toata lista de recomandari.
Cautati cea mai buna drona pentru incepatori pe care o puteti cumpara? Cu siguranta nu va lipsesc optiunile in aceste zile. Datorita ritmului rapid de inovatie a dronelor, modelele de elevi mici nu mai sunt jucariile ieftine care au fost candva. Din fericire, am testat toate dronele entry-level de top si am recomandat favoritele noastre in lista de mai jos.
Dronele pentru incepatori vin in toate formele si dimensiunile, dar cele mai bune impartasesc toate planul de baza. Sunt stabile in aer, usor de zburat si suficient de rezistente pentru a supravietui catorva aterizari accidentale. Bineinteles, ele vin si cu un pret accesibil.
Daca nu ati mai zburat o drona, este de obicei o idee buna sa incepeti cu un model pentru incepatori precum cele din lista noastra. Nu numai ca accidentele dvs. vor fi mai putin costisitoare, dar ar trebui sa le gasiti si mai simple pentru a zbura, cu mai putine moduri si optiuni pentru a va deruta. Un alt bonus este ca, in unele regiuni, reglementarile de zbor pentru dronele mai mici sunt putin mai putin oneroase.
De asemenea, am gasit cele mai bune preturi chiar acum pentru toate dronele din acest ghid, dar daca puteti astepta un pic mai mult, este posibil sa gasiti cateva reduceri bonus in timpul primei zile Black Friday eMAG. Desfasurat in luna Noiembrie, evenimentul de cumparaturi poate vedea cateva reduceri decente de preturi la modelele deja accesibile. Anul trecut, de exemplu, DJI Mavic Mini Fly More Combo a primit o reducere de pret cu 20%.
Cea mai buna alegere pentru titlul de cea mai buna drona pentru incepatori in acest moment este DJI Mini 2. Desi este destul de scump pentru un mod entry-level, filmeaza un videoclip 4K excelent, este foarte usor de utilizat datorita modurilor sale automatizate QuickShot si ofera timpul de zbor dintr-o singura incarcare. Acestea fiind spuse, s-ar putea sa nu fie neaparat drona potrivita pentru dvs. In prezent, examinam si cativa concurenti puternici.
Lista de mai jos prezinta o gama intreaga de optiuni, care acopera un spectru larg de bugete si capabilitati. Cititi pana la capat pentru a va asigura ca gasiti cea mai buna drona pentru incepatori.
Drona compacta, convenabila. Comenzi de zbor intuitive.
Nu exista hardware nou pentru camera. Fara mod de urmarire.
DJI Mavic Mini a fost un schimbator de jocuri aeriene, oferind o durata de viata puternica a bateriei, comenzi accesibile si imagini fantastice, totul intr-un pachet compact pliabil. Aproape identic cu predecesorul sau, DJI Mini 2 are o mana de upgrade-uri care il fac o drona pentru incepatori si mai buna.
Suficient de mic pentru a aluneca in buzunarul jachetei, a doua generatie Mini este si mai usor de pilotat datorita unui controler renovat. Receptorul simplificat este avansat, dar intuitiv, permitand intrari nuantate fara a coplesi pilotul. Este o bucurie sa o folosesti si, cu o autonomie maxima de 10 km, imbunatateste intreaga experienta de zbor. Hardware-ul in sine ar putea fi familiar, dar motoarele imbunatatite, stabilizarea si rezistenta la vant ofera imagini stabile in toate conditiile, cu exceptia celor mai breeze, in timp ce durata de viata a bateriei ramane solida cu un timp de zbor de aproximativ 30 de minute.
Si, desi rezolutia senzorului este aceeasi ca inainte, Mini 2 poate capta imagini in 4K la 30 fps. Scenele sunt putin subexpuse pentru o editare mai usoara, dar claritatea este incontestabil impresionanta. Nu este o revizie totala si inca nu exista evitarea obstacolelor, dar DJI Mini 2 este totusi cea mai buna drona pentru incepatori.
Imagini video stabile. Design pliabil. Durata buna de viata a bateriei.
Fara urmarire sau evitare a obiectelor. Fara captura video 4K.
Este posibil sa fi fost urmat de DJI Mini 2 (de mai sus), dar Mavic Mini a ramas la vanzare – si este inca o optiune excelenta pentru drone pentru incepatori, daca nu aveti nevoie de optiunea de a inregistra video 4K. Acestea fiind spuse, merita sa fii cu ochii si pe DJI Mini SE, care este o versiune zvonita a Mavic Mini cu un nou controler.
Departe de o jucarie, camera foto montata pe Mavic Mini surprinde imagini fantastice de 2,7K si fotografii clare de 12MP. De asemenea, se mandreste cu 30 de minute de zbor pentru incarcarea bateriei si o autonomie de 4 km, care este intr-adevar batuta doar in aceasta gama de pret de gama de 6 km a Mini 2.
Dezavantajul este ca nu are tehnologia anti-coliziune a dronelor DJI mai scumpe. Si, desi filmarile sale sunt puternice si foarte stabile, nu are rezolutie 4K. Dar daca nu aveti nevoie de acest tip de rezolutie sau de optiuni suplimentare, cum ar fi abilitatea de a face fotografii brute, atunci Mavic Mini ofera in prezent o valoare mai buna decat fratele sau mai scump Mini 2.
Controale receptive. Mic si usor. Durata de viata decenta a bateriei.
Nu zboara bine in vant. Video ciudat.
Proiectat in parteneriat cu DJI, Tello al lui Ryze este o drona accesibila, compacta si usoara, ideala pentru stapanirea elementelor de baza.
Controlabil prin intermediul smartphone-ului dvs. care ruleaza aplicatia Tello si Wi-Fi (puteti utiliza si un controler de jocuri Bluetooth, desi la o raza mai scurta de actiune), este un volant receptiv si plin de viata care va va invata urcusurile si coborasurile zborului quadcopter twin-stick. Are chiar si senzori de stabilitate pentru a minimiza derivatia atunci cand se presupune ca este statica, iar durata de viata a bateriei de 13 minute nu este deloc rea.
Nu totul este pozitiv. Raza de zbor este limitata (cu mult sub 100 m maxim sugereaza Ryze, ganditi-va la 30 de metri), in timp ce cea mai mica briza va trimite drona in deriva in orice directie sufla. Nici camera video 720p nu depaseste prea mult si, fara spatiu de stocare local, trimite toate filmarile si fotografiile direct pe telefon – ceea ce are ca rezultat un videoclip agitat daca si cand conexiunea Wi-Fi nu este stabila.
Totusi, Tello este o drona de pornire excelenta care face lucrurile simple bine si se simte mai bine facuta decat alte modele de buget.
Include GPS. Calitate rezonabila a imaginii. Autonomie buna si autonomie a bateriei.
Nu exista cadran pentru stabilitatea video. Materialele constructiei este din plastic.
Modelul de varf al gamei Everyine este imaginea a DJI Mavic Pro, dar nu o confundati cu un model entuziast avansat. Calitatea constructiei are un finisaj ieftin din plastic, in timp ce gama de zbor si capacitatile camerei nu se apropie nici macar de DJI Mavic Mini.
Acestea fiind spuse, este un interpret decent pentru pretul sau. Durata de viata a bateriei se simte perfect acceptabila pentru o drona mai mare la preturi accesibile si autonomia sa de control de 200-300m este generoasa.
Camera ofera fotografii cu rezolutie „4K” si clipuri video 2K. Acestea nu beneficiaza de nicio forma de stabilizare, astfel incat videoclipurile sunt extrem de tremurate, precum si sunt distorsionate datorita obiectivului cu unghi larg (ceea ce inseamna ca puteti vedea clar elicele frontale in fotografiere). Dar, comparativ cu camerele cu rezolutie mai mica de pe majoritatea modelelor de aici, rezultatele sunt mai detaliate si mai curate. De asemenea, un slot microSD va permite sa adaugati spatiu de stocare local pentru videoclipuri si fotografii.
![]() | Cea mai buna drona pentru incepatori
#1 DJI Mini 2 | Verifica pretul | |
![]() | Cea mai buna drona pentru incepatori daca nu aveti nevoie de 4K
#2 DJI Mavic Mini | Verifica pretul | |
![]() | Cea mai buna drona pentru incepatori pentru cei cu buget
#3 DJI Tello | Verifica pretul | |
![]() | Cea mai buna drona pentru incepatori, mai avansata
#4 Eachine E520S | Verifica pretul |
JICO este locul unde testam, examinam si prezentam recenzii pentru produse din diverse industrii pentru a ajuta consumatorii sa cumpere informat.